Policy & Riktlinjer

Det här är sidan med allmän information om olika förhållningsregler. Rent generellt förväntas att man håller god ton och följer en smakfull ”netikett”.

Länkar

Länkar är alltid uppskattat. Erbjudanden om länkbyte å andra sidan kommer nästan alltid att tackas nej till. Konceptet med länkbyten är en rest från 90-talet och fyller inget värdefullt syfte. I de flesta fall föreslås ett länkbyte från någon som har mer att tjäna på det än den som det föreslås till. Det har inkommit ett flertal förslag om länkbyten och alla har tackats nej till än så länge. Oddsen är därmed inte stora att detta kommer att ändras.

Länkar är en dynamisk och levande sak på internet. Om din site inte gillas av varken Klumpesnusk eller Sheila kommer det inte att dyka upp en länk till den här. Om du vill länka till klumpesnusk.se för att du gillar vad vi skriver så är det givetvis uppskattat, men att automatiskt förvänta sig en länk tillbaka är bara oartigt. Om du vill göra oss uppmärksamma på nånting, skicka ett mail och tipsa om siten på nätet. Är det din site, och vi gillar den är det inte omöjligt att vi länkar till den och/eller börjar följa den.

Kommentarer

Kommentarer på klumpesnusk.se är modererade. Det betyder att innan kommentaren syns offentligt måste den godkännas antingen av Klumpesnusk eller Sheila. Detta är för att sortera bort eventuella s.k. ”troll”-kommentarer som enbart är till för att uppröra, eller sortera bort överhuvudtaget stötande kommentarer.

Vidare bör kommentarer följa någorlunda god ton. Kan du inte säga nånting som tillför nånting positivt antingen till diskussionen eller inlägget, säg ingenting alls.

Kommentarer som går i stil med ”läs min blogg på [nån adress]!” och i övrigt inte har nåt med inlägget att göra kommer att tas bort eller modifieras.

Kommentarer som bara innehåller en mening modell ”Ja precis!” och sen en eller flera länkar kommer att bedömas från fall till fall. Beroende på länkarnas natur kommer kommentaren att raderas, är det en uppenbar spamkommentar kommer den att markeras som sådan – och det innebär att alla kommentarer från den avsändaren blir svartlistade i framtiden. Kommentarer innehållande länkar som är relevanta till inlägget eller den eventuellt pågående diskussionen kommer givetvis att godkännas.

Kommentarer som innehåller en epostadress/msn-adress och uppmaning i stil med ”lägg till mig” eller ”adda mig” eller liknande kommer att redigeras, eller om kommentaren även bryter mot andra kriterier att tas bort.

Det är också ganska onödigt att skriva in adressen till din blogg om du redan skrivit in den i avsett fält. Faktiskt så kan din kommentar (automatiskt av spamfiltret) bli markerad som spam om du gör det, och då kanske den aldrig dyker upp överhuvudtaget.

Kom också ihåg att om du kommenterar på de inskickade amatörbilderna gäller devisen att om du inte kan säga nåt snällt är det lika bra att du inte säger nånting alls. Elaka kommentarer kommer att tas bort – det finns ingen gråzon. Jag avgör själv vad jag anser är skadliga kommentarer, och om din kommentar ens ha minsta antydan till att vara ett påhopp eller liknande kommer den att förpassas till de sälla jaktmarkerna fortare än du kan säga ”submit”.

Amatörbilder

Amatörbilder är bilder som skickas in av helt vanliga människor som dig. Det är killar, tjejer och par som vill dela med sig, visa upp sig av en eller annan anledning. Alla är välkomna, speciellt om du inte tillhör idealnormen vad gäller kropp, men du är välkommen oavsett hur du ser ut – lång, smal, kort, tjock spelar ingen roll. Kille, tjej eller mitt emellan spelar ingen roll.

Om du vill skicka in bilder, gör gärna det. För att publicering ska ske behövs en pseudonym för dig/er (du väljer själv vad, det kan vara ditt riktiga namn eller nånting påhittat) och gärna en kort berättelse om varför du vill finnas med (som kommer att publiceras med bilden/bilderna). I övrigt är det fritt fram att välja dina bilder själv. Om du vill att det ska göras nåt med bilderna t.ex. sudda bort ansikten, lämna såna instruktioner i mailet. I övrigt kommer bilder att publiceras i exakt det skick de kommer in.

På sistone har vi börjat få in mer och mer bilder från killar som vill visa upp sin kuk. Då dessa bilder generellt är väldigt ointressanta att se på är oddsen små att vi kommer publicera dessa. Det står dig fritt att skicka in bilder på din kuk, men vi bedömer om bilderna är värda att publiceras. Väldigt få kukbilder klarar den bedömningen, och om du vill visa upp din kuk rekommenderar vi att du lägger lite mer ansträngning på att skapa en intressant bild än att fota den med mobilen precis efter duschen.

OBS! Denna bloggen kan inte ansvara för bilderna när de väl är utlagda. Även om du ångrar dig och inlägget tas bort så kommer säkerligen många att ha sparat bilderna. Var medveten om att när du lägger ut nånting på nätet är det i praktiken omöjligt att för alltid ta bort det efteråt, och att det finns inga hundra procent säkra ”kopieringsskydd”.

Övrigt

Vill du komma i kontakt rörande att köpa bannerplats? Kontakta isf Klumpesnusk direkt via mail, eller msn på samma adress för att diskutera denna möjlighet.