Mitt hämmade, vakna huvud

Jag blir trött på mitt huvud och hur det funkar ibland. Det är nämligen så att när jag sover eller är i nåt tillstånd av halv-vaken, t.ex. när jag precis har vaknat, så upplever jag att min hjärna på nåt vis är mer frisläppt och ohämmad sexuellt. När jag sedan vaknar försvinner detta. Det är som om huvudet när jag kommer till sans, undermedvetet påminner sig själv om att ja, just ja, sån är jag ju inte.

Enormt frusterande.

Exempel:

Jag vaknade för en dryg timme sen. Min säng är frustrerande stor och tom utan Blanka i den. Min kuk var fortfarande lite svullen efter nåt stånd jag fått under natten. Föga förvånande försvann huvudet iväg i en sexfantasi.

I min fantasi smekte jag Blanka och kramade hennes fina rumpa. Viskade sexigheter i hennes öra som fick henne att börja sava och stöna mjukt. Sedan tog jag tag i hennes hår, lyfte henne och påminde henne om hur hon var min sexiga leksak. Efter det ställde jag henne i vardagsrummet och band henne. Först band jag hennes händer längs med sidan, runt hennes höfter. Repen som drogs åt runt hennes mage, höfter och över venusberget. Band fast händerna längs sidan. Under tiden kramade jag hennes bröst, viskade sexiga tankar och drömmar i hennes öron om henne, mig, kukar, fittor, analsex och annat skönt och roligt.

(Vid det här laget ligger jag i min säng, fortfarande nyvaken och min kuk har blivit rejält hård. Sträcker mig ner och drar undan förhuden. Fortsätter sedan fantasierna.)

I fantasin binder jag nu hennes bröst. Får dem att spännas utåt, bli svullna och lite ömma. Kysser Blanka ömt men hungrigt, känner hennes andedräkt mot mig. Min ena hand öppnar hennes fitta, känner hur hon savar och hur det rinner varm, sexig fukt ur henne.

Fantasin fortsätter in i duschen. Blanka fortfarande bunden och i ett väldigt nöjt undergivet tillstånd. Tvättar henne, smeker henne. Blöta rep som smiter åt runt hennes kropp. Nöjet att veta att det kommer att vara märken där efteråt. När jag har tvättat klart henne greppar min vänsterhand hennes hår, kröker hennes rygg. Hon stönar mjukt. Smiskar hennes vackra rumpa, vattnet som stänker överallt. Min vackra, sexiga leksak.

Fantasin avslutas med att jag stället henne på knä. Min kuk i hennes mun. Varmt duschvatten som strilar över oss. Jag munknullar henne, djupare, hårdare. Mitt ollon som trycker mot hennes hals. Hon som gör sköna harklande ljud när jag trycker kuken in i hennes mun. Försöker trycka ner den i hennes trånga hals. Så sexigt, så härligt. Dröjer inte länge innan jag pumper ut sperma över hennes vackra, leende, våta och kåta ansikte.

Nu tog fantasin slut. Jag var jättekåt och såg fram emot att runka i duschen.

Men, väl framme i duschen hade min hjärna vaknat till och lagt i bromsen. Det är likadant frustrerande ofta. Den vaknar bortom de 75% som krävs för att bli kåt och då stannar den. Det är som att ha nåt slags irriterande moraltant som lägger i bromsen.

Jag vill vara kåt! Jag vill runka i duschen när jag är nyvaken! Jag vill göra sakerna jag fantiserar om utan att känna dessa frustrerande hämningar – eller vad det nu är!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Mitt hämmade, vakna huvud

  1. Johan

    Känner igen frustrationen 🙂 Lika irriterande var gång; känner sig liksom ”lurad” på den sköna morgonkåtheten.

    Svara

Skriv en kommentar!