En sexdröm om Blanka

Jag hade en sexdröm om Blanka inatt. Vi var på en stor mjuk filt ute på en äng. Mjukt ängsgräs under filten gjorde den mjuk att ligga på. Solen sken, vi var nakna och svettiga av värmen. En bris blåste men den svalkade inte. Insekter surrade men eftersom det var en dröm märkte vi aldrig av dem.

Jag stod och tittade ut över området. Jag minns inte vad jag såg, men jag minns hur Blanka tog min kuk i munnen. Drog undan min förhud, slickade runt ollonet innan hon slöt läpparna runt den och sög ömt på den. Kände hur den började växa, blev hård i hennes mun. Kände hennes hand som smekte pungen, smekte bakom pungen och ett finger som mjukt gnuggade min analrosett alltmedan kuken blev skönt hård. Hon tog den djupt i munnen, härliga harklande ljud när ollonet tryckte mot halsen. Varm saliv som smörjde kuken, rann ner i könshåret.

Sen ställde hon sig på alla fyra, tittade leende över axeln. Solen sken så starkt, det var oerhört varmt och svetten gjorde våra kroppar glansiga som i en bastu. Hon putade med sin sexiga rumpa och jag satte kuken mellan hennes skinkor, tryckte mjukt men bestämt och sakta kom jag in i hennes härliga rumpa. Varm och djup, jag tryckte djupare in. Stod på huk, smekte hennes rygg och nacke medan hennes anal utvidgades runt kuken. Till sist var hela kuken inne, till roten. Pungen daskade mot hennes fitta när jag knullade henne. Först sakta men ökade takten när hennes anal blev mjukare och slappnade av.

Till sist kom orgasmen och sperman forsade in i hennes rumpa medan hon log mot mig över axeln.

(Ja, det här var en dröm. Jag har fyllt i med en del detaljer men det var oerhört sexigt att drömma den och sedan vakna med en härligt hård kuk.)

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”En sexdröm om Blanka

  1. Lennart

    Det där har jag varit med om i verkligheten. Jag och min fru gillade att vara nakna ute och verkligen att knulla utomhus, det är så upphetsande (jösses vilka härliga stunder vi har haft i det fria!) och hon gillade att bli tagen bakifrån. Fast inte i rumpan, bara i muttan. Att ta min fru bakifrån var underbart härligt, hon har en stor bred rumpa. Tyvärr lämnade hon mig plötsligt för en vecka sen. Jag känner en stor saknad och är väldigt ledsen.

    Svara

Skriv en kommentar!