Recension: Fleshlight ”Misty Stone”

Det var länge sen jag recenserade en Fleshlight (2011 för att vara exakt!) men nu är det dags igen.

Fleshlight tillverkar en serie produkter som de kallar för ”Fleshlight Girls” och i korthet är det avgjutningar av mer eller mindre kända porrskådisar som man sen gjort en Fleshlight av. Intimera skickade mig en från ”Misty Stone”-serien, jag har aldrig hört talas om henne men hon var söt på bild och Fleshlighten har en fin chokladfärg.

Jag ska påpeka redan nu att även om Fleshlight hävdar att det är en naturtrogen och komplett avgjutning är detta en sanning med mycket modifikation. Ja, den har pseudo-realistiska blygdläppar men det är trots allt en silikonavgjutning och den är 100% kosmetisk. Inuti har den vad Fleshlight kallar för ”Lotus-texture” vilket är en slags vågig form.

30380-14

Det här är tveklöst den mest noggranna och grundläggande Fleshlight-recension jag gjort, kanske nånsin. Jag har använt den här saken kanske två dussin gånger, jag har också jämfört med de andra Fleshlightarna jag har i min samling och i korthet är resultatet följande.

1. Den är skön.

2. Jag kan inte märka ens den minsta skillnad i skönt-runt-kuken-faktor jämfört med mina andra.

Japp. Så enkelt är det. Det som gör att jag för närvarande gillar bäst att använda Misty Stone för mina onaniomgångar är helt enkelt för att den har en snyggare brun färg än de andra, samt att plasttuben som silikonfodralet sitter i är pärlemoskimrande, vilket också är snyggare än det orangea eller svarta som övriga har. Därför väljer jag den av helt uteslutande kosmetiska skäl.

misty-stone-pussy-fleshlight

Men, tro inte för en sekund att det här är en dålig eller tråkig produkt. Nejdå, det här är en fantastisk bra produkt som känns jätteskön runt kuken – det är bara att jag inte märker någon direkt skillnad mot mina äldre Fleshlights. Jag har använt Misty Stone som sagt kanske två dussin gånger, och jag har jämfört med de andra, kanske två-tre gånger per äldre Fleshlight. Med andra ord har jag knullat silikonlösfittor omkring 30-32 gånger de senaste veckorna.

(Positivt är dock att upptäcka att trots att några av dem nu är 4-5 år eller äldre så är de fortfarande i mycket gott skick. Som jag skrivit i tidigare recensioner, tar man väl hand om den håller den länge och det är skönt att kunna bekräfta det.)

Det gör hela den här recensionen lite knepig för det är samma slutsats (höhö, han sa ”sats”) som tidigare, nämligen att det är en bra produkt som kommer att hålla länge, och oavsett vilken du köper är oddsen stora att du kommer tycka den är skön. Jag har provat flertalet och de är alla väldigt sköna när man vill ha en stund för sig själv.

Intressant är dock att jag är mindre irriterad över mängden rengöring efteråt, trots att det är exakt samma som förut. Kanske jag har blivit äldre och mer tålmodig sen förra omgången Fleshlights?

Plus:

+ Snyggast Fleshlight jag testat än så länge
+ Mycket skön
+ Hög kvalité
+ Lång livstid om man tar hand om den
+ Kan värmas, kylas eller vad man nu känner för
+ Spola ur efteråt och låt lufttorka

Minus:

– Ingen skillnad i känsla mot andra Fleshlight.
– Ganska dyr

Om du inte redan äger en Fleshlight:

FärgkukFärgkukFärgkukFärgkukFärgkuk

Om du redan äger en Fleshlight (oavsett sort):

Färgkuksvartkuksvartkuksvartkuksvartkuk

Tack till Intimera som sponsrade den här recensionen. Om du vill ha din egen Fleshlight Misty Stone Edition, köp den hos Intimera för 799 kronor. Kom ihåg att du alltid kan ange rabattkoden ”klumpesnusk” för 10% rabatt på hela din order, oavsett storlek!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Recension: Fleshlight ”Misty Stone”

Skriv en kommentar!