Långt ut i sexualiteten

Jag gillar sex. Jag gillar att knulla och jag gillar att utforska nya saker. Jag är glad att jag har två flickvänner som båda inspirerar mig och skapar lust hos mig.

Det är intressant att se i backspegeln. Bara de senaste åren har jag utvecklats, tagit långa steg inom vad jag finner njutbart. Även om jag fortfarande har några kvar har jag lämnat många hämningar bakom mig, det känns oerhört skönt.

Från det att jag gjorde min sexdebut var stegen ut i spänning mycket små och i många år höll jag mig inom ett väldigt snävt och avgränsat område. Det senaste halvåret har jag kämpat med en känsla av att jag blivit låst inuti mig själv. En smärtsam känsla som skadat en jag älskar innerligt, men nu börjar jag lägga den bakom mig.

Ofta när jag får olika kriser i mitt liv tenderar jag att skapa små mantran som hjälper mig igenom det. När det för ganska många år sen nu tog slut med en dåvarande älskad blev mantrat ”livet går vidare” och det var ett mantra som tog mig igenom sorgen och smärtan, hjälpte mig att läka och gå vidare. Det är oerhört svårt att förmedla känslan som orden ger, det är bara ord men för mig kan de bli oerhört starka.

I mitt huvud de senaste dagarna har orden ”hon är ett sexobjekt och det är okej” snurrat. Orden har fått makt och de hjälper mig att läka, lägga bakom mig osäkerhet och förvirring. Hon älskar att bli objektifierad på rätt sätt, att få vara ett sexföremål. Orden hjälper mig att släppa ut lusten och att absorbera rädslan och osäkerheten, förvandla det negativa till positiva.

Jag längtar efter mitt sexobjekt och allt jag vill göra med henne.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!