Recension: Drop of Sweden H20 Vibe

Gillar du att onanera med duschmunstycket medan du badar? Det här kan vara leksaken för dig. Drop of Sweden är som namnet antyder en svensk tillverkare av sexleksaker. De är ganska nya på marknaden men tog kontakt med oss och frågade om vi var intresserade av att recensera deras produkt H20 Vibe. Självklart, svarade vi, och nu har vi gett den en genomgång.

H20 Vibe är en intressant idé. Det är en leksak som nyttjar den gamla idén om att onanera med duschen, men gör nånting nytt med den. Det är en leksak som använder duschstrålen som klitorisvibrator, men tillför en traditionell stav för g-punktsstimulans.

DSC_4235

Ja, ni förstår kanske från bilden. Man skruvar fast duschslangen istället för duschmunstycke och sen, nirvana.

Leksaken levereras i en ganska trist förpackning. Förpackningen visar visserligen effektivt upp leksaken, men förpackningen i sig känns rätt snål. Tunn kartong, leksaken ligger inuti en sladdrig plastram. Inte ett jättepositivt första intryck. Positivt är dock att Drop of Sweden har undvikit att smycka förpackningen med de annars obligatoriska nakna porrbrudarna. Istället pryds den med stiliserade vattendroppar.

Väl ute ur förpackningen blir intrycket bättre. Leksaken känns lyxigare än förpackningen antyder. Rejält mycket bättre. Bitvis är den lite plastig men den känns gediget byggd och silikonet som täcker kanske 70% av leksaken känns lent och pålitligt. Inte riktigt LELO men med beröm godkänt.

Leksaken har två knoppar. Den ena är leksakens paradnummer och syns i bilden ovan. Den möjliggör att man skruvar fast duschslangen och har roligt. Den andra knoppen förvandlar leksaken till en helt normal g-punktsstav. Inga konstigheter där. Man byter batterier genom att vrida loss knoppen. Staven tar helt vanliga AAA-batterier. Inte heller det minsta konstigt.

Vi upptäckte att åtminstone vårt ex var lite kinkigt med hur man vred åt knoppen. Om man inte var helt rätt så fungerade inte on/off-knappen alls. Vi blev också frustrerade över att det är dåliga instruktioner för hur batterierna ska sättas i, samt att manualen är milt sagt kort – den är bara en liten broschyr på flera olika språk som väldigt lakoniskt instruerar hur man byter batterier och vilka vibrationsmönster som finns. Varken mer eller mindre. Å andra sidan är leksaken som sådan inte svår att använda, men som sagt, åtminstone vårt ex var lite kinkigt med hur man vrider åt knoppen.

Vi har testat den här leksaken i duschar. Varken jag eller Blanka har tillgång till ett badkar och tyvärr har det gjort det svårt för oss att recensera den här leksaken på det sätt som vi tror den är tänkt att användas – i ett badkar. Leksaken är vattentät och vattentätningen verkar helt okej. Jag var lite skeptisk i början till att man vrider lös hela knoppen för att byta batterier, men efter att ha plaskat runt i duschen med leksaken har den inte gett oss några som helst problem vad gäller detta. Att dränka den i ett badkar verkar inte vara något som helst problem, alltså.

Men, att använda den i en dusch är inte roligt. Att försöka stå eller sitta i en dusch och använda den är krångligt. Ett annat problem är att eftersom du ansluter duschslangen till leksaken försvinner din huvudsakliga värmekälla. Alltså står du i en blöt dusch och försöker onanera medan du sakta blir kallare och kallare. I ett badkar är det här inte ett problem eftersom du är nedsänkt i varmvatten men i en dusch är det inte lika roligt. Åtminstone en dusch som bara har en vattenkälla – det kan hända att om man har en lite lyxigare dusch med flera munstycken att det är roligare.

Ett annat problem är att när man använder leksaken med sprutmunstycket blir det ganska mycket skruvande att hålla koll på. Man ska ställa in vattentemperaturen och vattentrycket samt hitta ett vibrationsmönster man gillar. I ett bad är det här lättare för man behöver inte tänka på att trilla omkull eller hålla balansen.

Det är knepigt med såna här leksaker. Både jag och Blanka tycker mycket om kreativa idéer, men det är lätt att när man gör en såpass nischad produkt att den blir lite succé eller flopp. Den här är väl nånstans mitt emellan – om man inte hade kunnat byta knopp och förvandla den till en ”normal” g-punktsstav hade den känts mindre berömvärd.

Betyget blir därefter. En bra produkt med en väldigt specifik nisch. Om du älskar att onanera i badet, köp den. Vill du ha en bra, vattentät g-punktsstav som även har ett litet partytrick för badkaret, köp den. Om du inte faller i endera av dessa kategorier är det desto svårare att motivera ett köp.

Plus:

+ Vattentät
+ Originellt koncept
+ Bra byggkvalité
+ Lättkontrollerad
+ Två lägen: vattenspruta eller vanlig g-punktsstav
+ Vanliga AAA-batterier

Minus:

– Väldigt nischad!
– Obekväm att använda i dusch
– Trist intetsägande förpackning
– Olyxig förpackning, inga tillbehör
– Det kan vara ojämn byggkvalité
– Relativt dyr i förhållande till vad man får

FärgkukFärgkuksvartvitkuksvartvitkuksvartvitkuk

Vill du ha din egen H2O Vibe att leka med i badkaret? Köp den hos Joyland för 599 kronor. Stort tack till Drop of Sweden som sponsrade denna recension!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!