Dagens bild: Sug i soffan (150530)

Tanken var att skriva nånting, men det är varmt ute, kanske en av de första riktiga sommardagarna och jag orkar inte riktigt få mina tankar att ställa sig prydligt i rad. Jag hemfaller till snuskiga dagdrömmar istället och den här bilden är i linje med en av de saker jag dagdrömmer om. Dock kanske inte att jag ligger i riktigt den ställningen som han gör, det ser inte helt bekvämt eller avslappnat ut. Men i övrigt, en mysig gammal porrbild.

tumblr_nfwklvMmeO1tlbideo1_1280
(Källa: Okänd)

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Dagens bild: Sug i soffan (150530)

 1. Lennart

  En sån underbar bild, svart/vit också… Gillar tjejernas härligt håriga muttor. Jag är född 1967 och växte upp med tjejer som alltid hade hår mellan benen. Minns när jag var 12 och var naken tillsammans med en 13-årig tjej som var härligt luden mellan benen… Det såg så fint ut, så vuxet. När jag har varit naken med rakade tjejer så tycker jag att det inte stämmer. En vuxen kvinna och man ska vara hårig, det är bara så jag känner. Jag har varit rakad några gånger för att testa men det såg och kändes så fel.

  Svara
 2. EnSomÄlskarAttBliSattPåPlats

  Hej

  Härlig fras, härlig bild. Så nice när killarsitter på en fåtölj eller en stor soffa, och där är väl alla killars dröm att få sitta, sen nås sitter någon på knä på golvet och suger. En helt galen upphetsande bild med killar i soffa och någon på knä i golvet. Inte så ofta man hör att folk faktiskt tycker soffan är en härlig ställe att vara på och fantiserar om just det.

  Svara

Skriv en kommentar!