Dagens bilder: Fyrpack bondage

Tack vare Blanka upptäckte jag att jag gillar bondage. Jag gillar att bli bunden, jag gillar att binda och jag gillar att se vackra bilder med bondage som tema.

Såna här bilder påminner mig om att det är dags att sätta långa, fina rep på min egen önskelista.


(Källor: Här, här, här och här.)

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Dagens bilder: Fyrpack bondage

 1. Lennart

  Har faktisk aldrig bundit någon eller blivit bunden, men det verkar inspirerande. Jag gillar kvinnan på bilderna, härligt hårig mutta hon har. Tänk att få smeka med handen över den, känna den mjuka pälsen…

  Svara
 2. Lennart

  Det där med normalt. Vad är det?
  Skickade ett mail till dig för några dagar sen, glömde skriva en liten sak där. Jag har faktiskt aldrig förstått vad ordet normal betyder eller innebär. Tog upp det en gång med doktorn jag går till vartannat år. Måste förnya mitt recept på Apoteket nämligen. Jag är opererad för giftstruma sen drygt 20 år sen och behöver äta en tablett Levaxin varje dag.
  Doktorn jag går till är inte bara allmänläkare utan även psykiatriker så vi hamnar ofta i skojiga och invecklade diskussioner. En gång berättade jag för honom om när jag var yngre och mina kompisar undrade om varför mina föräldrar hade så underliga vänner som inte var normala. Då sa jag att jag inte visste vad normalt innebar, jag är tyvärr uppfödd med mina föräldrar och deras liv. När jag sa det till min doktor svarade han att om han skulle försöka förklara för mig vad läkarna anser vara normalt skulle jag inte förstå det. Och hans förklaring skulle inte vara lättförstådd heller… Sen klappade han mig på ena axeln och sa att jag var en härligt skön patient. Han önskade att fler var som mig…
  Jag vet inte heller vad ordet lagom innebär! Hur mycket är det egentligen? Kan någon förklara det för mig kanske? Det kunde inte min doktor heller förklara för mig.

  Svara

Skriv en kommentar!