Att överleva vintern

Jag är inte överförtjust i vinterhalvåret. En kraftig brist på D-vitamin har under många år sänkt mig totalt. Före jag blev medveten och skapade bra rutiner och lååångt före jag fick D-vitamin i rätt dos för två år sen så kunde jag sova 16 timmar om dygnet. Min kropps 28-29 timmars dygn ställde till det så att jag plötsligt hamnade i att frukost fick köpas i stadsdelens enda nattöppna 7-Eleven strax före stängning kl 1 på natten. Mina räkningar gick till inkasso. Inte optimalt för ett fungerande liv.

Under åren jag hade skapat bra rutiner med hjälp av en Skalmanklocka (mat och sovtider) men ännu kämpade med vinterdepressionen så gjorde jag ett år en Sexleksakskalender där jag lite då och då gav mig själv en sexleksak fint inslagen i presentpapper som uppmuntran. Vilken leksak det blev lottade jag,  men dagarna var noggrant utmärkta i kalendern med glada utrop liknande ”bara februari kvar nu, sen blir det lättare” om jag skulle haft lucköppning i dag. Det var ett trevligt sätt att räkna ned tiden fram till våren.

Denna vinter har D-vitamintillskottet hjälpt upp så även om jag släpar mig upp på morgonen så funkar det okej med jobb och relationer. Jag är till och med kåt och fittan fungerar som den ska med svullnad och savande. Ja,  himmel vi har planering för sommaren och jag skriver texter!

Tänkte på min sexleksakskalender när jag städade undan leksaken vi recenserade i julas (den var wow! och recension kommer) och samtidigt fick nästa med posten.

Kanske skulle en sexleksakskalender 2015 sett ut så här? Strap-on harnesk,  buttplugs och glasstavar… Dagdrömmer mig bort till sexiga stunder.

image

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!