Omröstningen är igång

Ja, som rubriken påpekar är omröstningen i full fart nu. Ni kan se småversioner nedan men gå till sidan med större versioner och rätt nummer för att se bidragen ordentligt. Studera i detalj och rösta sedan på din favorit!

(Observera att bilderna nedan ej är numrerade samt arrangeras om slumpmässigt. Ja, ni måste gå till tävlingssidan!)

Tack till de fem som deltar och tack till våra sponsorer, Intimera och Passion of Sweden som möjliggör tävlingen genom sina priser.

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Omröstningen är igång

  1. Lennart

    Jag la en röst på bild nr 5. Jag tycker om rumpor, det är min svaghet. Kan inte låta bli att titta mig runt när jag är ute. Att se alla dessa olika former och storlekar… Mmm,.. Rumpa är ett härligt ord, hur munnen rör sig när jag långsamt säger; Rrrrruuumpaaa…

    Svara

Skriv en kommentar!