Olämplig förtjustning

Jag roas av att se mina mönster. En av dem är olämplig förtjusning i personer som jag bör hålla mig ifrån. Att jag kom att tänka på det är så klart för att jag är där igen. Jag är löjligt förtjust i en olämplig person. 

Det ger energi och det tar energi. Jag blir glad i kroppen av att se föremålet för min förtjusning, men samtidigt känns det lite bakom att igen sukta så efter någon som är så olämplig. 
Att jag skriver föremålet är för att jag vet ytterst lite om personen bakom, hens drömmar och tankar, och även om jag suktar efter mer kunskap inser jag att vara attraherad  av en (förmodligen tvåsam, oqueer) person som jag är i beroendeställning till är ytterst olämpligt.
Under tonåren och tidig vuxenhet trodde jag att detta var förälskelse men även om det har likheter så är detta inte samma sak. Detta är barnets lek med att testa känslor som lämnat mönster som jag fortsätter upprepa då och då. 

I mina vuxna förälskelser har jag inga mönster för vem jag attraheras av, men i den barnsliga förtjusningen har jag tydliga kriterier för vem som blir föremålet. Det är alltid en han, han är lugn och hjälpsam, nästan utan undantag har han kunskap om något jag vill veta mer om och förklarar det för mig. Kroppsligen har han glittrande ögon och en viss kroppstyp.
Fördelen är att de är bra människor så jag har aldrig vad jag vet riskerat fara mer illa än att få ett träningsvärksömt hjärta och jag vet att när kunskapen är min fallnar min förtjusning och lämnar kvar respekt och förtroende för personen. Så, jag (försöker) njuter av att se de glittrande ögonen och sexiga armarna medan jag väntar på att förtjusningen ska lägga sig.

Jag kan se att jag söker någon som uppfyller önskemålen jag har på en far. Kanske dags att utforska om daddylekar är något för mig? Jag vet ju vad jag söker.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Olämplig förtjustning

Skriv en kommentar!