Jubileumstävling!

Idag är det den åttonde november. November är en viktig månad för mig och Blanka. Den åttonde november startade jag den här bloggen och november är också månaden jag första gången träffade Blanka. Bloggen är nu åtta år gammal och Blanka och jag firar fyra år tillsammans.

Därför är det dags för en tävling! En tävling att fira dubbla jubileum med!

Vi är förtjusta i bildtävlingar och det här är inget undantag. Den här gången går den ut på följande:

Fota din favoritdel på din kropp, och på ett sätt som du gillar!

Alltså: Ta ett foto på den del av din kropp som du tycker bäst om. Det spelar ingen roll vad det är. Om du tycker om din högerfot, ta en så vacker och bra bild på den som möjligt. Gör den konstnärlig i svartvitt eller ta en selfie eller vad som helst. Gillar du din rumpa, ta en bild på rumpan. Gillar du ditt könsorgan, ta en bild på det. Gillar du din haka, ta en bild på den. Om du gillar hela din kropp, ta en bild på hela din kropp! Plocka fram din kamera, din mobil eller din dagerrotyp om du är lagd åt det hållet (men vi behöver en digital kopia) och skicka in din favoritkroppsdel på din egen kropp.

Observera! För att vi ska veta att det är du som skickar in den som syns på bilden behöver vi att du skickar in två bilder. Den ena bilden är den som kommer att användas i tävlingen, den andra ska ha en lapp med ordet ”klumpesnusk” skrivet på. Detta är för att verifiera att det verkligen är du som tävlar. Bilden med lappen kommer inte att publiceras. Det går också bra om du vill skriva klumpesnusk på kroppsdelen i fråga, men kom ihåg att gör det efter den första bilden tagits 😉

Maila bilden/bilderna till klumpesnusk@gmail.com och glöm inte bort att skriva ditt riktiga namn och adress så att vi vet var vi ska skicka ditt pris! Din identitet är såklart helt hemlig och kommer inte att missbrukas på något vis.

Deadline för att delta är den 8e december. Efter det kommer vi att lägga upp bilderna och ni läsare kan rösta på er favorit.

Nu vill ni givetvis veta vad som ligger i vinstpotten:

Den bild som får flest röster kommer att få en OVO K5 skickad hem till sig!

52d7b716879db

Den bild som får näst flest röster kommer att få en OVO T1 skickad hem till sig!

ovo_t1

Frågor? Skriv en kommentar eller maila.

Tack till sponsorerna Intimera och Passion of Sweden som står för vinsterna i denna jublieumstävling!

Läs även dessa inlägg:

6 tankar kring ”Jubileumstävling!

Skriv en kommentar!