Dagens bild: Antik porr (141119)

Regelbundna läsare vet att jag gillar antik porr. Det är lätt att tro att mycket av det som anses som ”frigjort” sex idag (trekanter, gruppsex, etc) med största sannolikhet har utövats i hundratals, kanske tusentals år. Mänsklig sexualitet och viljan att ha det skönt tillsammans känner nästan inga gränser!

tumblr_nes7q92Udz1sgmssbo1_1280
(Källa: Okänd)

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Dagens bild: Antik porr (141119)

  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Dessa s.k. ”franska vykort” från sent 1800-tal och tidigt 1900-tal är lite av ett mysterium. Eftersom morallagarna var så strika då så är det väldigt lite känt om hur eller varför de fotograferades. Ofta var kvinnorna i bilderna prostituerade, detta eftersom den sociala moralen inte tillät ”hederliga” kvinnor att delta i sånt här. Väldigt lite känt om vad moralen sa om männen i bilderna.

   Mer information: http://en.wikipedia.org/wiki/French_postcard

   Svara
 1. Lennart

  Jag gillar såna där bilder väldigt mycket. Min pappa kände en äldre man under 90-talet som var väldigt gammal och hade häften med såna bilder. Den mannen var 90 år då (jag var 25 då, nu är jag 47) och hade varit ute i Frankrike några gånger Vi fick se hans häften en gång sen försvann de plötsligt. Jag tycker att nakenbilder i svart/vitt känns mer ärliga än andra. En gång satt min pappa, hans bror och deras föräldrar och tittade på en super-8 film porrfilm tillsammans. När filmen var slut sa farfar Det var jävligt fina saker! När jag var tonåring fick jag den rullen. Jag och mina kompisar i tonåren satt ofta och tittade på den hemma hos mig i mitt rum samtidigt som vi runkade tillsammans. En gång sög jag av en klasskompis, när vi var 14, vilket han tyckte väldigt mycket om. Men efteråt så blev han väldigt stel och iskall mot mig. Fast många gånger innan det så gillade han alltid att känna på min kuk i omklädningsrummet efter gympan i skolan för han ville att jag skulle bli hård och börja runka. Frågade honom om varför men fick aldrig något svar. Jag har inga problem med att visa mig naken, är bi och bryr mig inte alls om andras läggning. Som min mamma har sagt till mig; ”Om du ligger med en kille eller tjej bryr jag mig inte. Bara du har det skönt i sängen.” Min frus äldsta dotter, 21 år, är lesbisk, hon och jag är ofta nakna tillsammans (många gånger är vi alla i familjen nakna tillsammans) utan att bry oss. Vi båda känner att det är skönt att vara naken helt enkelt.

  Svara

Skriv en kommentar!