Dagens bilder: Mysiga nakna människor (141004)

Jag trivs absolut bäst att vara naken. Jag trivs absolut bäst när andra människor är nakna med mig. Jag älskar att se Blanka och Kajsa nakna. Kajsa är i praktiken lika omöjlig som mig att få att behålla kläder på.

Ofta porträtteras nakenhet som sexuell, något som stör mig. Omvänt stör det mig samtidigt när man noga tassar runt nakenhetens sexualitet. Människor är sexuella varelser samtidigt som vi inte är det. Det låter paradoxalt men det är så jag ser det. Jag upplever själv att även vana nakenmänniskor ofta drar en noga och tydig gräns så fort det kommer till könsorganen på kroppen eller sexualiteten i oss själva, och jag förstår mindre och mindre varför – kanske är det arvet från den kristna ”moralen” som vi fortfarande plågas med.

Icke desto mindre tycker jag det är vackert när en kropp behandlas och betraktas som en kropp, inte som en kropp med en separat del (könsorganet) som man noga undviker att se på eller röra.

tumblr_ncc97ncwU21tmfpnbo1_1280

tumblr_ncc97gi6OO1tmfpnbo1_1280

(Källor till bilderna är tyvärr okända.)

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Dagens bilder: Mysiga nakna människor (141004)

  1. Lennart

    Härliga bilder! Jag tycker det är skönt att vara naken ute, det är så trevligt att känna vinden och solen över hela kroppen. Att bada helt näck är underbart, känns så härligt när vattnet strömmar runt dolmen och den fladdrar fritt.

    Svara

Skriv en kommentar!