Dagens bild: Dropp (141030)

Ah, vackert ljus, vacker kvinna och vackert foto! Det finns mycket att gilla med den här bilden och i det gråa, blöta höstmörkret som sveper in landet är det här en längtan efter varmare tider. Min favoritdetalj är vattnet som droppar från hennes könshår. Sexigt!

sunset_on_the_rocks_by_tassjafocused-d5slh0z

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Dagens bild: Dropp (141030)

  1. Lennart

    Vilken härlig bild! Ett minne från min barndom ploppar upp i hjärnan. När jag var runt 12 år så var jag, min bror och mina föräldrar ute och badade nakna allihop i en liten sjö vi ofta åkte till. Efter att ha varit i vattnet en lång stund och plaskat runt gick vi alla upp. Då var mammas lurvetussa helt indränkt med vatten och det droppade så där från den.
    Trevlig Halloween!

    Svara

Skriv en kommentar!