Recension: OVO K5

Som en kontrast till vår billiga men klassiska Rabbit-recension skickade Passion of Sweden en OVO K5 till oss. Det är en rabbit-liknande leksak men som ni kan se på bilden nedan är det en modern design.

Första intrycken är positiva. Förpackningen är smakfullt diskret och återhållen. När vi kände på leksaken tyckte vi att den kändes bra, med ett skönt material och snygg design. Den kostar 599:- hos Passion of Sweden och vi tyckte att det är ett rimligt pris för en leksak som den här.

En sak som dock delade mig och Blanka i våra åsikter kring den här är batterierna. Den här produkten har inget inbyggt laddningsbart batteri utan man får tillhandahålla sina egna AAA-batterier. Två stycken, för att vara exakt. Den typen av batterier är ju lätta att komma över och finns i laddningsbara versioner. Blanka tycker om att man har vanliga uppladdningsbara batterier för det är mer miljövänligt och flexibelt medan jag ansåg att det skapar en irriterande skarv där man vrider lös batteriluckan.

Leksaken är ganska hård och är täckt med ett material som är sidenlent och påminner litegrann om slätt gips när man rör vid den. Att använda leksaken är enkelt och man behöver inte fundera speciellt mycket på hur man styr den. Den har flera olika vibrationsmönster och det är lätt att ändra styrka. Huruvida man gillar placeringen av knapparna är individuellt, men knapparna är lätta att hitta och trycka på. Jag tyckte den var svårare att använda på Blanka än hon gjorde på sig själv.

52d7b716879db
(I verkligheten har leksaken en lätt lila nyans som inte syns på det här fotot)

Blankas åsikt är att den är skön, men att det inte fanns en riktig wow-faktor, den här leksaken är lagom bra. Den var sexleksakernas mellanmjölk. Hon tyckte att vibrationsstyrkan var lite konstig, det var skönt på långsamma varv men när man ökade styrkan blev vibrationerna mer ettriga och retsamma. Det här kan såklart variera beroende på vad man finner njutningsbart. Blanka kände att den funkade bättre som klittvibrator än som en rabbit och då känns den här onödigt dyr. Det är bättre att köpa en mycket billigare klittvibrator för det ändamålet. Den lilla kaninen har ingen egen vibrator och är beroende av huvudstavens vibrator vilket gör den ganska tam. Den här vibratorn saknar också de roterande kulorna i skaftet, något som Blanka uppskattade på den klassiska rabbiten.

Sammanfattning: En helt okej leksak som är relativt välbyggd, snyggare än genomsnittet. Vi känner dock fortfarande att den klassiska rabbiten är bättre valuta för pengarna rent njutningsmässigt.

Plus:

+ Snygg
+ Bra och smakfull förpackning
+ Enkel att använda
+ Tar vanliga laddningsbara batterier (beroende på åsikt)
+ Tyst vibrator
+ Generöst med vibrationsmönster

Minus:

– Knepiga vibrationer
– Ej vattentät
– Ej inbyggt batteri (beroende på åsikt)

färgkukfärgkukfärgkuksvartkuksvartkuk

Tack till Passion of Sweden som generöst sponsrade oss med denna produkt. Vi är alltid tacksamma till våra sponsorer som möjliggör dessa tester så att vi kan hjälpa dig att hitta en bra, kvalitativ leksak från bra tillverkare och till rätt priser. Köp din egen K5 hos Passion of Sweden för 599:- idag!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!