En förkyld helg tillsammans

Kajsa klev ut genom min dörr för ca tre minuter sen när detta skrivs. En helg avslutas och verkligheten gör sig åter påmind.

Hon anlände på torsdags-eftermiddagen. En förkylning hade rullat in hos mig tidigare under dagen och när hon kom fram visade det sig att hon också hade en mild förkylning. Under fredagen blev båda våra förkylningar mycket värre, tveklöst berodde detta till stor del på vår fysiska närhet och flertalet kyssar.

Helgen blev inte som planerad. Som vanligt hade vi ambitiösa planer för umgänge och närhet men förkylningen satte punkt för det. Större delen av vår helg spenderade vi tillsammans i soffan, tittande på film eller youtube.

För mig var det här lärorikt och betryggande. Jag behöver vardag, jag har skrivit om det förut, vikten att balansera fest/vardag i distansrelationer och nu var jag och Kajsa pga förkylningar tvungna att ha vardag. Det var lite läskigt för mig som är inne i en period av att både behöva ge och få bekräftelse men det lugnade mig också att vi faktiskt kan spendera en helg med att inte göra mycket annat än äta hämtpizza och se bra film.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!