Amatörbilder: En man

Vi fick ett mail för ett tag sen. Nedan är två av bilderna som fanns i mailet och ett utdrag ur mailet som både jag och Blanka tyckte behövde spridas.

Vi kollade på Er sida, läste och kollade på bilder. Då säger hon: I de flesta media med amatörbilder är det män som fotar tjejer/kvinnor, ofta i helfigur där de generöst delar med sej av sina kroppar. Inget fel med det, kvinnokroppen är vacker, väcker åtrå, mm.
Men är det bara män som fotar kvinnor, är män fegare än kvinnor när kameran kommer fram, eller vad beror det på?

Jag vill att vi vänder lite på begreppen, jag vill visa att även vi kvinnor gärna fotar män nakna, även vanliga mogna män. Manskroppen är inte lika vacker som den kvinnliga, men attraherar ändå många. Jag vill välja ut bilder på dej i olika miljöer och visa här.
Jag tänkte: Det lät som en utmaning, kanske det blir fler män som vågar visa mer än bara snoppen. Det lät ok för mej.

Snoppbilder blir lätt tråkiga, jag tänker ofta: jaha nu har vi sett den, undrar hur resten av personen ser ut?

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!