Till alla runkgubbar på nakenbaden

Till alla gubbar som vill runka på nakenbadet: Det är ni som är orsaken till att nakenbaden så sakteliga håller på att försvinna och jag ogillar er starkt.

Varför ogillar jag er när jag ändå vidhåller positionen av att vara sexpositiv? För att ni gör det helt fel. Jag har ingenting emot att ni runkar men ni behöver fanimig lära er när ni ska göra det och hur ni ska göra det.

Först och främst behöver ni lära er skillnaden mellan sexuell och ickesexuell nakenhet. Att sitta på ett helt vanligt nakenbad och smygrunka i tron att ingen ser er är bara patetiskt. Alla ser att ni sitter och rycker i kuken. Det spelar ingen roll om ni gör det halvöppet eller döljer det under handduken – alla ser ändå att ni gör det. Det är lika löjligt som när man i tonåren trodde att läraren inte kunde se vad man smusslade mellan sig bara för att man satt längst bak i klassrummet; tro mig, läraren såg precis vad ni gjorde men orkade inte bry sig om det.

Raskt vidare till nästa punkt: Bara för att andra människor är nakna betyder inte att vi är okej med att du runkar medan du glor på oss. Det är ovälkommen sexualisering och är faktiskt inte coolt. Faktum är att det kan leda till en polisanmälan, speciellt om du inte slutar även efter att vi sagt åt dig.

Men, den tredje och sista punkten är den överlägset viktigaste och är samma som jag inledde med: Det är ni som gör att seriösa, trygga och avslappnade nakenbad håller på att försvinna. Det är ni som gör att barnfamiljer oroar sig för snuskgubbar och att tjejer inte vågar gå till nakenbad själva (eller t.o.m. i sällskap!) pga risken att nån runkgubbe inte kan hålla kuken i styr. Det är ni som gör att allt arbete som vi seriösa nudister och naturister utför och kämpar för försvinner i en idiotisk debatt där nymoralister skriker sig hesa över omoraliskt beteende och ”tänk på baaaaarnen”-mentalitet.

Det är erat jävla runkande på nakenbaden som gör att de kommer att stängas ner, ett efter ett, tills det ironiskt nog inte finns något nakenbad kvar för er att sitta och runka på.

Läs även dessa inlägg:

12 tankar kring ”Till alla runkgubbar på nakenbaden

 1. SwedishTeen (@swedishteen)

  Fula gubbar vill ju ingen träffa på, men det borde finnas sexstränder också. Alltså en plats som till fullo är en plats att ha sex på.
  Så kan vanliga nakenstränder finnas till för folk som vill vara nakna och sexstränderna finns tillgängliga för fulgubbar m.fl.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det finns flera nakenbad (inofficiella sådana, dvs att de inte sköts om av kommun eller liknande) som är välkända knullbad. Det är inte speciellt svårt att hitta dem. Ändå väljer många runkgubbar att sitta på familjevänliga nakenbad – jag vet inte om det är pga nån orsak jag inte känner till eller bara att de är för dumma för att hitta knullbaden.

   Svara
   1. SwedishTeen (@swedishteen)

    Jo, men jag menade att göra dem till lite mer officiella knullbad. Fixa Facebook-sidor och hela köret. 😉 Så att t.o.m. tröga gubbar kan hitta dit? 😉

    Kanske framförallt försöka skapa fler möjligheter för nakenbad och knullbad därtill. Det är ganska långt mellan nakenbaden t.o.m. här nere i Blekinge/Skåne.

    Och förmodligen får de väl en kick över att runka på ett ställe där de ”kan bli upptäckta”. Typ blottare-”light”…

    Svara
 2. Pingback: Trygga nakenbad utan runkmän |

Skriv en kommentar!