Läsarbrev: ”Rödhårig”

Vi fick ett brev från Thomas. Vi får ganska mycket random kukbilder inskickade och de flesta ignorerar vi helt och hållet. Det här är dock ett undantag pga det personliga brevet som följde med. Härmed lämnar jag över ordet till Thomas.

”Hej

Tack för en fin hemsida!

När jag var tonåring skämdes jag något så oerhört över mitt röda hår, och i synnerhet då mitt röda könshår. Det tog lång tid att komma över det, men det var så skönt när jag mognade och kunde acceptera mig själv som jag var och är. Till slut kunde jag duscha tillsammans med andra människor och t.o.m. klä av mig naken tillsammans med kvinnor, vilket var otänkbart fram till jag var kanske 17-18 år. Det som är en självklarhet för de flesta, är inte så självklart när man känner att man har en ”brist”.

Jag bifogar en bild, för eventuell publikation på hemsidan. Kanske kan bilden och min berättelse hjälpa nån rödhårig tonårskille att komma över sitt komplex (om nu också andra rödhåriga killar har det problem jag hade). Om du lägger ut den kan du väl nöja dig med att kalla mig ”Thomas”. Det är så många som heter det att det inte gör något. Däremot vore det ju onödigt att sätta ut mitt efternamn.

Hälsningar/Thomas”

Bilder 017

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Läsarbrev: ”Rödhårig”

Skriv en kommentar!