Sexuell ironi

Jag har nämnt förut att värme gör mig kåt. Det är ganska vanligt att jag blir kåt när jag badar bastu, och den värmebölja som sveper över landet den senaste veckan har inte direkt dämpat den tendensen. Jag spenderar i princip all min fritid naken och jag känner hur det konstant pirrar i kuken av längtan efter en hungrig mun, en välkomnande fitta eller en trång, insmord anal. Jag saknar händer som rör vid mig, smeker mig. Munnar som nafsar på min kropp och jag återkommer ofta till en längtan av att ligga på mage med Blanka sittandes grensle över mig. Känna hennes händer och mun som utforskar min rygg medan hennes savande fitta gnuggas mot min kropp.

Därför är det också lite ironiskt att värmen gör mig oerhört slö och okoncentrerad. Mina fantasier och tankar känns litegrann som om de försöker ta sig genom nåt slags berusning. Det är svårt att hålla tankarna i rad och huvudet hoppar fram och tillbaka mellan dem. Detta i sin tur gör att jag aldrig riktigt kommer upp i den kåtnivån då jag vill lägga mig i soffan och runka, utan istället landar min kropp och mitt psyke i nåt slags vardagskåthet.

Men tankarna är oerhört fina. Pirrandet i kuken och tankar om båda mina vackra flickvänner. Blankas härliga skratt, hennes underbara leende, hennes sexiga kropp och hur hon retar mig och stimulerar mig på så många nivåer. Kajsas kropp som klickar så fint med min. En återkommande längtan är att ligga naken tillsammans med dem båda i skuggan på nån trevlig nakenstrand.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!