Dagens bilder: Lite smuts (140710)

Jag och min bonuspartner Niva skiljer oss ganska rejält på många punkter. Sakerna vi har gemensamt förutom att vi båda är tillsammans med Blanka är fort räknade. Vi gillar dock båda foton som är lite smutsiga. Som han sa en gång, tjejerna ska se lite åker ut, som om de dragits genom den. Jag gillar själv när nakenfoton inte är helt superstudiosminkade och min personliga estetik lutar åt det mer dokumentära hållet även om jag inte alltid ber mina modeller krypa genom smutsen. Funderar dock på att vara lite mer fräck och föreslå det oftare i framtiden 😉


(Källor: Här, här och här)

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Dagens bilder: Lite smuts (140710)

  1. arthur

    kanske dags att använda sökordet ”mud” som verkar vara en stor fetish hos en del 😉

    Svara

Skriv en kommentar!