Vad saknar du?

Jag sätter mig ner för att försöka skriva nåt. Men hur gör man för att hålla det fräscht? Snart är den här bloggen inne på sitt åttonde år av existen. Åtta år. Hur gör man?

På sistone har det blivit rätt vanligt att jag kommer på nåt bra ämne, sätter mig ner och kollar om jag skrivit om det förut och ja, självklart skrev jag om det för ett, två, tre, fyra, fem år sen. I många fall har jag tjatat om det upprepade gånger.

Det här är en blogg som kommer ur våra huvuden. Vi skriver för att vi vill skriva. Det är dock lätt att man börjar gå i samma hjulspår om och om igen efter snart åtta år av bloggande. Man vill skriva om poly, om normer, om könsroller, om BDSM, om sex, om samlevnad – men jag har skrivit MASSOR om det redan. Det har publicerats en bra bit över 2000 inlägg på den här bloggen, och även om en del av dem bara är Dagens Bild eller liknande finns det säkert hur många ord som helst som kommer ur mitt eller Blankas huvud.

Det är lätt att börja leva i sitt eget kreativa vacuum. Speciellt efter åtta år av ordbajsande på den här bloggen.

Jag behöver lite syre i min tankeflod. Nånting nytt. Därför vänder jag mig till dig, läsare. Vad undrar du? Jag saknar tiden då det kom inlägg som jag kunde besvara. Frågor om relationer, normer eller vad som helst. Skriv ett mail, skriv ett gästinlägg, fråga mig nånting.

Min mailbox är öppen för dig.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!