Kajsa och Eia

För två veckor sen hade jag förmånen att ha både fina Kajsa och Eia på besök. En mysig helg, helt klart. Eia och Kajsa hade aldrig träffat varandra men det var inga större problem att komma överens, jag känner dem ju båda och hade på känn att de skulle kunna dela en helg tillsammans. Det var enda sättet att få återse Eia som jag inte sett på nästan två år. Så, kompromisserna visade sig inte vara så mycket kompromisser och vi hade en bra helg tillsammans.

Jag fotade Kajsa och Eia tillsammans med en idé som Kajsa haft ett tag som mall. Resultatet ser ni nedan, jag har redigerat två versioner och jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bättre. Kajsa står framför Eia som står bakom henne och håller om hennes bröst. Ni får se båda och välja själva helt enkelt. Klicka för större versioner.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Kajsa och Eia

  1. Bad Blake

    Jag tycker den med sepia toningen är bättre, dock är båda bra.

    Vill passa på att säga att denna sida är en otroligt bra sida. Sex och erotik på ett fint sätt…försöker att hålla min blogg på det viset också.

    Svara

Skriv en kommentar!