Tvättmaskinen som sexleksak?

Häromkvällen stod jag i tvättstugan och väntade på att maskinerna skulle centrifugera klart. Som alltid när en tvättmaskin centrifugerar skakar och vibrerar den ganska ordentligt. Det påminde mig om den där klyschan om hur kvinnor sitter på tvättmaskinen och får en orgasm av vibrationerna.

Fungerar det verkligen?

Jag har hört många säga det, men alla jag hört har varit tredje-partsberättelser. Nån som känner nån som känner nån som gjorde det och det var fantastiskt. Aldrig någonsin har jag hört en förstahands-skildring. Ingen som säger ”ja, jag har testat och det fungerar/fungerar inte” utan bara lösa berättelser.

Givetvis är det oerhört individuellt vilket sorts stimulering man behöver, men jag föreställer mig att många kvinnor inte får ut så mycket av att sitta på tvättmaskinen. Vibrationerna är inte så begränsade till ett område och sen kanske de inte är tillräckligt starka. Men å andra sidan, vad vet jag egentligen?

Har du testat sitta på tvättmaskinen när den centrifugerar? Funkar det att få orgasm på det viset? Dela med dig av din berättelse!

Hot-girl-on-washing-machine-sexy-laundry

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Tvättmaskinen som sexleksak?

 1. Kajsa

  Inte tvättmaskin, men en centrifug.
  På den den tiden då skolan jag gick på hade en extern centrifug som man fick använda eftersom centrifugen i tvättmaskinen fungerade dålig.
  Vi brukade skämta om det, min rumskompis och jag, när vi satt där på tvättkvällarna på den (eftersom man var tvungen att sitta på den för att den inte skulle hoppa iväg över golvet!), men ingen av oss märkte någonsin av att vi blev så pass stimulerade att vi fick orgasm.
  Det var dock en annan sorts hell of a ride. 🙂

  Svara
 2. Cecilia

  Testade för några år sedan… vibrerade lite mysigt men nej, inte tillräckligt för att få orgasm. Synd…

  Svara

Skriv en kommentar!