Nej, jag orkar inte med det!

Jag hade egentligen tänkt skriva om Lady Dahmers tjock-debattartikel och mina egna tankar kring tjockhet, min egen tjockhet och andras. Men vet ni, jag orkar fan inte. Jag orkar inte ställa mig på barrikaderna än en gång och försöka sprida en sund motvikt. Jag orkar inte skriva det här i förhoppningen att jag kanske utbildar någon som ändå borde ha vetat bättre. Jag är trött på att se mig om i världen och för varje dag blir det än mer hets och segregering. Ännu mer idealisering av unga och smala, ännu mer ”inspiration” från omvärlden och media som talar om för dig hur du inte duger. Det gör mig ledsen och jag orkar inte mer, iaf inte nu för stunden.

Nej, jag vill bara skriva och säga att jag vill återgå mer till att skriva om sex. Om härligt, varmt härligt sex. Om hur jag längtar efter att Blanka dyker upp hemma hos mig om en dag eller tre. Hur mycket jag vill smeka henne, slicka henne, smaka henne, spruta på henne. Jag längtar efter så mycket med henne, allt från små gulliga vardagssaker som hur hon ler eller skrattar hela vägen upp till hur hon njuter och hur jag njuter med henne, av henne.

Mer om sex. Mer sexiga bilder. Kanske på henne, kanske på mig. Men definitivt sexiga bilder. På smala människor. På tjocka människor. På gamla, unga människor. Whatever. Jag ska sluta fokusera på allt som är fel med världen för vet ni vad, jag kan inte laga det och jag orkar inte vara aktivist längre. Nej, istället ska jag fira sexualitet, sex, njutning, mångfald och lust.

För om jag fortsätter tänka på allt som är fel med världen kommer jag att helt sluta skriva. Det vill jag inte.

Jag avslutar med en bild som jag tycker är sexig. Gilla den eller gilla den inte – jag bryr mig inte om vilket.

tumblr_n3l8hyiItJ1qld0c4o1_1280

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Nej, jag orkar inte med det!

Skriv en kommentar!