Blanka är i duschen

… och jag undrar om jag hinner skriva klart det inlägget innan hon är klar. Hon duschar ju så oerhört mycket snabbare än mig, så oddsen är emot det. Vi har haft en bra påskhelg ihop. Inte så mycket sex men desto mer mys, läkande av själar, varma kramar och ömma kyssar. Hon är så fin och fantastisk, denna kvinna. Att vakna upp med henne är lika bra som att somna med henne, och jag älskar hur vi utvecklas tillsammans — och har gjort under ungefär 3½ år nu.

En bra relation utvecklas och växer. Vi försöker inte hålla vår relation och vårt förhållande i nåt slags glaskupa som aldrig tillåter förändring. Ibland undrar jag hur många människor som försöker det, som känner ”just precis här och nu har vi det bra, låt det aldrig ändras” och sedan övergår relationen i en kamp att alltid försöka behålla det så. Jag är glad för att jag inte har det så varken med Blanka eller Kajsa.

Även om förändring och utveckling kan vara läskigt ibland så är det viktigt att låta det ske. Precis som kroppen behöver syre och rörelse behöver även relationer och förhållanden det. Utan rörelse kommer inget syre in i känslorna och efter ett tag förtvinar de och börjar dö. Livet är förändring och precis som med träning, rörelse och nya intryck kan det vara smärtsamt och förvirrande men vi lär oss av det, utvecklas och går vidare samt blir starkare och lite bättre än förut.

Oj, det blev ganska djupt där. Det kanske kan tolkas som att jag och Blanka haft jobbig förändring i vår relation under påsken, men det har vi inte. Mina tankar gled bara dit medan jag lyssnade på sorlet och porlet från Blanka i duschen.

Det verkar också som att jag hann skriva klart det innan hon blev färdig i duschen. Där ser man.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!