Vilt sex?

Apropå gårdagens inlägg om bilande och knullande, vad är egentligen vilt sex? För tio år sen hade jag en ytterst suddig uppfattning om vad man kunde kalla för ”vilt sex” och det närmaste jag kom en faktisk definition var ungefär att det var nåt som andra hade men inte jag.

Sedan dess har jag vidgat min sexuella horisont på sätt som skulle låta som ren fantasi om jag berättade det för någon av mina ”normala” vänner. Jag hade säkerligen lika gärna kunnat påstå att jag blivit bortrövad av ett UFO för allt vad de skulle tro på mig.

Ändå känner jag att trots alla dessa erfarenheter har jag aldrig haft vilt sex. Det är väldigt enkelt varför när jag tänker på det.

Jag är inte en vild person, helt enkelt.

Med det sagt är jag rätt säker på att vilket ögonblick som helst kommer Blanka att komma skuttande och skrattande påpeka att min egen självbild stämmer skitdåligt överens med hur jag faktiskt är, men jag upplever inte mig själv som en vild person. För mig är en vild person någon som gör saker på impuls, antingen instinktivt eller på annat sätt utan att resonera eller följa en process. Någon som kan släppa fram (eller helt enkelt är) en person som har få filter och få hämningar.

Jag ser inte mig själv som det. När jag tänker på mig själv är jag en visserligen orädd och nyfiken person, men inte en vild person. De sakerna jag gjort i sexvärlden (och vill göra) är nånstans på kinky-skalan om man jämför dem med den ”normala” mellanmjölks-sexualiteten men jag har aldrig gjort dem på ett vilt sätt. För det är egentligen hur man gör dem, inte vad man gör, som jag tycker avgör om man har vilt sex.

Men jag försöker. Jag försöker att ta bort många av de filter som jag upplever finns inuti mig. Inte alla, för jag vill inte bli helt frisläppt. Men jag vill lära mig att ta bort hämningarna när behovet finns. Mycket av mitt inre är ett mysterium även för mig och mycket av det känns som om det döljer sig bakom många lager av filter och förmaningar. Jag vill lära mig att låsa upp detta när jag vill, kunna vrida på kranen en smula.

Jag hoppas jag lyckas med det. Jag vill bli mer mig, vem jag än är. Kanske inte vildare, men mindre fundersam. Mindre grubblande.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Vilt sex?

  1. Kajsa

    Första gången vi var fyra, första flerkanten. Då var det vilt sex. Jag har haft vilt sex både vid flersamt sex och tvåsamt sex. Vilt sex för mig är när jag (och de andra inblandade) blir så pass upphetsad(e) av de(n) andra i rummet. När lusten och kåtheten i rummet bubblar över. När man haft sex i flera timmar och man i efterhand när orgasmerna börjar ebba ut eftersom man nästan gått tom på vätska, ser på klockan och undrar vart tiden tog vägen. Och du har helt rätt, Klumpe. Det är hur man gör och inte vad man gör. Hur man släpper på de hämningar man kan tänkas ha. 😉

    Svara

Skriv en kommentar!