Dagens bilder: Sida och framifrån (140320)

Jag försökte välja vilken av de här två som skulle bli dagens bild men jag kunde inte besluta mig och till sist kände jag att jag publicerar båda. Det här är min blogg och jag får göra som jag vill! 🙂

Om några timmar reser jag till Blanka. Under morgondagen hoppas jag att jag får lite skrivro och skrivlust. Jag behöver skriva men har så mycket som håller mig stressad och alert att jag inte kan slappna av och hitta orden. Hoppas på morgondagen.


(Källor: ”D.25” och ”Wet Curves II”)

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Dagens bilder: Sida och framifrån (140320)

  1. Paul

    Hej Hej
    Två fantastiska bilder på en mogen kvinna Finns det något vackrare Kuken reagerade direkt och står så vacckert i giv akt

    Paul

    Svara

Skriv en kommentar!