Bilat och knullat

Idag har varit en bra dag. Jag och Blanka tog bilen och susade ut på utflykt. Det känns som vår ute och vi hann få goda smörgåsar i magen och sol på våra ansikten. Under eftermiddagen rekade vi ut ett potentiellt nakenbad inför sommaren och eftersom solen låg så fint tog Blanka av sig och jag fotade henne när hon vilade sig mot ett träd. Underbart!

När vi kom hem var Blanka lite orolig att vi inte haft så mycket ”vilt sex” i helgen. Något som vi åtgärdade senare under kvällen. Vi tänkte grädda våfflor och även om det blev en fin liten trave med våfflor urartade det till sex. Härligt, ljuvligt skönt sex. Vi utforskade nya områden och nya tankar. Flytande honung blandades med fittsav. Vi knullade och efteråt låg vi båda kladdiga över större delen av våra kroppar.

Efteråt käkade vi upp våfflorna, öste ömhet och kärlek över varandra. Det finns helt klart sämre sätt att tillbringa en söndag.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!