Tävling: Vinn en Rabbit & Pearl

TÄVLINGEN ÄR NU STÄNGD FÖR NYA MOTIVATIONER! Tack alla som skrev en och deltog!

Nu är det dags för tävling igen! Vi tänker att någon av läsarna kan få en bra start detta lustfyllda år med att avnjuta en ny leksak.

MartinShop var vänliga och skickade med ytterligare ett exemplar av Rabbit & Pearl. Det är en exakt likadan leksak som vi recenserade för inte så länge sen och vi vill säga ett stort tack till MartinShop som skickade oss både ett recensions-exemplar och ett ex som vi kan ge till en lycklig läsare. Blanka gillar den mycket och förhoppningen är att dess tvilling kommer att göra nån av er lika nöjd och glad. Den är inte lika vacker som mer modernt designade men orgasmerna är starka och sköna!

Denna gång kör vi en klassisk typ av tävling. En sort som vi båda uppskattar mycket. Reglerna är enkla: skriv en kommentar nedan och motivera varför precis DU ska bli en vinnare av denna rabbit!

Gnugga geniknölarna och ge oss en riktigt bra, rolig, fyndig, desperat eller smart motivering. Allt du behöver göra (förutom att komma på den) är att skriva ner den som en kommentar till det här inlägget samt se till att en fungerande epost-adress skrivs i rätt fält. Att epost-adressen fungerar är viktigt – vi behöver kontakta vinnaren för att veta var vi ska skicka en Rabbit & Pearl!

Sista dagen att ge din motivering är den 23e Februari, dvs om två veckor. Vi kommer att publicera vårt val (med motivation varför vi valde den) den 25e Februari. Observera att vi inte tar emot motiveringar någon annanstans än som kommentar till just detta inlägget. Om du skickar det via mail, twitter, fax, röksignaler eller whatever kommer vi att ignorera det!

Vi vill till sist återigen tacka MartinShop som sponsrat både recensionen och denna tävling. Tack!

rabbiten2

Läs även dessa inlägg:

19 tankar kring ”Tävling: Vinn en Rabbit & Pearl

 1. Mr Pain

  Med en rabbit till gumman.
  Slipper jag få ont i tungan.
  Å glad jag blir. Kan kyssa henne bit för bit.

 2. Anki

  Börjar komma upp i åldern då jag piggnar till och mannen vill piggna till men… Så detta kunde vara en stor hjälp till oss i yngre medelåldern vi vill ju fortsätta leka och utvecklas

 3. Muffan

  jag skulle gärna vinna en Rabbit! jag och mannen har alltid velat ha någon form av sexleksak, men aldrig kommit till skott att beställa en, eller kunnat bestämma oss vilken sort! 🙂

 4. Vixen

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna rabbiten av den enkla (och tragiska) anledningen att jag som fattig student på 23 vårar inte bara tvingas äta nudlar HELA tiden utan också lämnas åt att använda skaftet på min hårborste som dildo när lusten faller på. Både jag och min snippa skulle bli väldigt tacksamma för lite ombyte 😉

 5. Fewer

  Med ett halvår i bagaget men med framtiden oklar
  känns det vackert att veta att passionen finns kvar

  Något extra ibland, som variation och för omväx’
  gör mycket för spontanitet och för inspirerande sex

  När vardagen pockar, med måsten och rutin
  hade det varit fint med en kanin

  Att plocka fram för en dubbel, tillsammans eller en,
  Som berikar fantastiskt och förhöjer njutningen

  Tack på förhand!

 6. Sofie

  Herregud!!! Jag vill vinna denna för att jag förtjänar den! Ensamstående mamma till en tvååring och heltidspluggar.. Tro mig, jag behöver någonting som ger mig snabb och effektiv njutning för tid är det sista jag har, tyvärr!!
  Det sägs ju att man måste kunna slappna av och njuta lite mellan varven för att orka med livet. Så denna lilla rabbit vore min räddning helt klart!
  Då kanske jag överlever utan manssällskap ett litet (LITET) tag till!

 7. Matilda

  Sen min Rabbit gick sönder, för ett år sen, eller mer?
  Har jag märkt hur den sexuella lusten bara går ner.
  Inget sex, ingen avslappning, bara vardag och stress.
  En ond cirkel som gör mig bara mer och mer less.
  Jag har länge tänkt att en kickstart, det vore väl bra,
  men hur gör man när kroppen ingenting längre vill ha?
  När det går dagar, veckor och månader utan lust,
  när tiden i sägen bara känns som tidsförlust?
  Det var Rabbiten som för flera år sedan öppnade en värld
  och på njutning av multipla fontänorgasmer blev jag närd.
  I hopp om att igen inom mig få uppleva den passion,
  som återfanns i en härlig Rabbit-människa-friktion,
  behöver jag än en gång en Rabbits trogna hjälp och stöd
  för att sakna lust och njutning kan jag göra när jag är död.

 8. Sarah

  Jag kan inte göra annat än att hoppas på att den ska bli min. Under så lång tid som jag har drömt om att få ha en egen rabbit, utan att ha en ekonomi som tillåter gav denna tävlingen mig en gnista hopp.

  Att få uppleva en sådan orgasm som denna underbara leksak sägs erbjuda skulle verkligen få mig att känna mig som en ny människa.
  Ensamhet är min vardag nu, min pojkvän bor ca 30 mil bort och vi är ifrån varandra i månader innan vi får återse varann. Jag behöver något för att kunna bli tillfredsställd för att minimera smärtan av saknad, det skulle betyda så fruktansvärt mycket för mig att få vinna.

  Stor kram!
  *Håller tummarna*

 9. js

  vore kul nåde för mig och han med an rabbit. hoppas…efter 30+ år så få lite fart i halmen! 😉

 10. Miss K

  Jag har alltid velat ha en rabbit men inte haft råd helt enkel!
  Skulle bli riktigt glad!

Kommentarer inaktiverade.