Jag betackar mig för såna killar

William Hahne är politiker i SD och tydligen tillhör han den kategorin män som tror att de får bedöma kvinnor och tala om för dem hur de ska se ut. Jag har oerhört svårt för den kategorin män, den typen som tycker att deras egen uppfattning om kvinnlighet ska vara avgörande för hur kvinnor ser ut och uppför sig. Att man ens funderar i vad kvinnor ”får” och ”inte får” göra anser jag absurt, kvinnor får precis som män göra vadfandevill, speciellt med sin egen kropp. Jag uppmuntrar alla (oavsett män eller kvinnor) att bryta normer och ta kontroll över sitt eget utseende, sin egen kropp, sitt eget liv på sina egna villkor. Kvinnor får i alldeles för hög utsträckning höra vad de ska eller inte ska göra för att leva upp till en bisarr mall av kvinnlighet och detta måste sluta.

Sverigedemokrater står långt ner på min respektlista. Generellt tror jag att jag respekterar binnikemaskar mer än jag respekterar de flesta Sverigedemokrater pga deras reaktionära, rasistiska, homofoba, transfobiska, xenofobiska och grottmänniskeliknande åsikter. William Hahne har inte ändrat detta ett smack utan bara förstärkt det.

william_hahne_idiot

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Jag betackar mig för såna killar

    1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

      Ja, han plockade bort den när det blev lite uppståndelse. Det är standard-förfarande för de flesta SD-politiker: Om du möter kritik för nånting sexistiskt/homofobiskt/rasistiskt så plocka bort det, låtsas som det regnar följt av att du vrider dina händer och uppför dig som om det är synd om dig för att människor kritiserar dig helt utan orsak.

      Svara

Skriv en kommentar!