Vatikanen ger kurortsresor till gravida

Enligt en forskare kan moderns mående under graviditet påverka barnets kommande sexualitet. Mödrar som stressar eller tar droger ska enligt denna forskare ha större möjlighet att föda ett barn som senare visar sig homosexuellt.

Min första tanke var, vad spelar det för roll?

Min andra att det låter som ren smörja, men jag orkar inte kolla upp forskarens bakgrund. Ofta visar sig den här typen av nyheter komma från något ultrakonservativt kristet universitet där man utöver den här typen av biologiska undersökningar också studerar skapelseläran. (Vilken alla sunda människor inser är humbug, vem har någonsin hört talas om hantverkare som blir klara på sju dagar?!)

Den tredje var dock lite mer upplyftande, för om nu rabiata heterosexualister önskar göra världen ensidigt heterosexuellt så borde ju alla kvinnor som är gravida få ledigt från jobbet tidigt i graviditeten så att de inte riskerar att stressa och sen föda homosexuella barn. Så bli nu inte förvånade om Vatikanen kommer med förslag om kurortsresor för alla gravida.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!