Lite information om inskickade bilder

Vi får hyfsat frekvent inskickade bilder. Antingen via direkta mail eller på senare tid via det nya formuläret. Jätteskoj att ni därute i läsarland vill dela med er av bilder på er själva!

Det här är mest lite information till er om vad som händer efter att ni skickat in bilderna.

Först och främst, vi publicerar inte allt vi får in. Tvärtom publicerar vi faktiskt relativt lite av det som vi får. Vi gör en individuell bedömning och oftast känner vi att bidrag av en eller annan orsak inte håller den kvalité som vi strävar efter.

Även om vi inte publicerar allt så är vi glada för allt som kommer in, oavsett om vi publicerar det eller ej. Det är alltid roligt att få bidrag från läsare och från helt vanliga människor ute i verkligheten.

Ta det inte personligt om vi inte publicerar just ditt bidrag. Det är samma princip som när du skickar in ett debattinlägg till någon tidning – det finns ingen garanti att de trycker det. Precis som tidningen gör vi en bedömning om det passar in i vårt material, vårt tema och om det inte gör det så låter vi bli. Det betyder inte att vi tycker illa om det eller att vi har nåt slags svartlista där just DU hamnat. Blanka kan ibland ta lång tid på sig att svara då hon kollar sin mail sporadiskt, men uppskattar det hon får.

Sist men inte minst: Vi måste återigen lägga tonvikt på att om ni vill möjliggöra publiceringen av materialet ni skickar in (bilder, texter, etc) så behöver vi uttryckligen att ni skriver att ni godkänner publiceringen av det. Om det inte uttryckligen står att publicering av materialet är godkänt kommer vi i de flesta fall att låta bli då det tar för mycket tid för oss att kontakta alla som skickar in text/bilder och fråga. Som ni kan säkert kan förstå får vi en hel del inskick och vi vill fokusera vår tid på att skapa en bra blogg, inte på att maila fram och tillbaka för ett uttryckligt godkännande. Vi ger gärna, i mån av tid, konstruktiv kritik på det material du sänt in.

Exempel på saker som vi oftast väljer att inte publicera:

1. Dåliga och/eller fula bilder. Mobilkamera i mörkt rum, svårt att se vad det föreställer.
2. Dåligt skrivna texter. Usel grammatik, felstavade ord.
3. Bilder av påfågels-karaktär. Gäller både manliga såväl som kvinnliga könsorgan.
4. Bilder där vi tolkar det som att medgivande saknas. Exempelvis s.k ex-bilder, smygtagna bilder på partners, osv.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Lite information om inskickade bilder

  1. Xsexsex

    Tycker det är bra att ni inte publicerar allt som kommer in…Jag försöker att ta bilder på mig på lite mer artistiskt sätt men kommer inte riktigt på hur jag ska göra för att det ska bli bra. Hittills har jag bara lagt ut ”standard” bilder på mig och min kuk på bloggen men strävar efter att får bilderna lite mer artistiska…kanske jag skickar in någon bild framöver till er.

    Svara

Skriv en kommentar!