Amatörbilder: M & L

M&L skriver:

Tack för en inspirerande sida. Skickar två bilder på delar av våra kroppar. Min sambo älskar att hålla på med mitt könsorgan och hon blir extra lycklig om hon ser till att jag får en kraftig sädesavgång . Vi är båda stjärtfixerade och min sambo älskar när jag smeker,nafsar och slickar hennes stjärt tills hon kommer i en kraftig orgasm.

mochl

Det här är två bilder från ett par. Vi väljer att publicera dem och jag tänker förklara varför. Var för sig hade de här bilderna inte blivit publicerade pga bristande kvalité. Hade bara den lilla beskrivningen kommit in hade inte heller den blivit publicerad. MEN! Jag och Blanka tyckte att bilderna i kombination med beskrivningen var såpass fin och sensuell att den övervinner eventuella estetiska tillkortakommanden. Det här är sexuell värme och glädje, sånt uppskattar vi alltid. Dessutom får vi ganska sällan bilder från par och sånt vill vi premiera. Vill du och din partner också dela med er av eran härliga sexualitet? Skriv ett mail!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!