Olika tempo

Det här är mitt största polyproblem, att vi har så olika tempo inom familjen. Dagar som denna när några i familjen är krassliga, en har nattjobbat och det ska julstädas blir det riktigt tydligt och då ett problem. En behöver hård punk för att städningen ska fungera för hen, något en annan tycker illa om och den tredje har sprängande huvudvärk.

Jag älskar samla människor hemma hos oss på julen, men detta knas före skulle jag gärna komma förbi.

Sådär, behövde gnälla av mig och då vi ofta får frågan vad som är jobbigt med att vara poly så fick det bli ett snabb inlägg istället för Twitter. Nu tillbaka till skura golv. Imorgon är det julafton.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Olika tempo

  1. Kajsa

    Hm… I agree.
    Samtidigt som jag kan se det som något väldigt positivt. Jag påminns och lär mig alltid något nytt om mina nära och kära när det är så; och speciellt inför jul.

    Svara

Skriv en kommentar!