Fejkar vi könshår numera?

Jag hittade en bild på en tjej. På bilden är hon väldigt hårig mellan benen. Jag blir lite fundersam, tycker det är fint att se någon så orakad men det är nånting som inte stämmer med bilden. Bildens formspråk är glamour och även om Met-Art/Domai/etc har börjat ha en del modeller som är både orakade mellan benen och under armarna så är det fortfarande med en viss fetisch-inriktning och inte som nånting ”naturligt”. Det är nånting med bilden som inte stämmer.

En snabb googling bekräftar att den är fejk. Ganska skickligt fejkad, men icke desto mindre är bilden redigerad. På originalbilden är hon helt slätrakad. Den enda egentliga slutsatsen är att någon i efterhand har redigerat in busken på bilden. Man kan spekulera i varför, men jag undrar verkligen – har vi kommit till den punkten i samhället då könshår har blivit så exotiskt och sällsynt att vi måste photoshoppa in det i bilder?

Till vänster är den fejkade bilden. Till höger är originalbilden där fittan är slätrakad.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Fejkar vi könshår numera?

  1. Amanda

    Busken såg helt fastklistrad ut. Inge trevligt att se på precis… Ska vara äkta vara om det nu ska vara hår där. Annars kan det kvitta! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!