Favoritbilder: toppfri i Namibia

Jag hittade den här uppsättningen bilder häromdagen och jag tycker de är så himla sköna! Enligt vad jag kan förstå är de tagna av en fotograf som heter Sasha Gusov. Jag har försökt hitta lite information om honom men han finns inte på Wikipedia och hans egen hemsida är jobbigt oinformativ och trögjobbad. Men, enligt vad jag lyckats göra research kring var de tagna under en resan till Namibia år 2003. Hans fru kände sig tydligen lite utanför de två namibiska kvinnorna och valde att plocka av sig sin topp. Vad som hände sen var tydligen rätt skrattframkallande. Enligt de flesta källorna var det faktum att hans fru och de namibiska kvinnorna inte talade samma språk något direkt problem.

Det jag gillar med de här bilderna är hur underbart levande de är. Det finns mycket energi och glädje i dem, de fångar en spontan och glad handling. Mycket glädje!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Favoritbilder: toppfri i Namibia

  1. Lea

    En gång i tiden hade jag en blogg som hette ’A prayer for the wild at heart’ – och då var du min bästa bloggkompis. Å så slutade jag blogga, för han allt kom att handla om aldrig hade velat bli uthängd på det sättet. Jag fortsatte kika in här ibland, men jag var ju liksom inte där längre – i sexbloggland. Men nu tänkte jag ge mig på det igen. Så hej, gamle vän!

    Svara

Skriv en kommentar!