3 reaktion på “Dagens bild: flashad! (131206)

  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Härlig blogg! Inläggen om hur hon fått så väldigt mycket hat pga sitt könshår och håret under armarna gjorde mig dock ledsen. Varför har så många människor så oerhört svårt för att även kvinnor har hår på dessa ställen? Varför känner människor en sån vilja att uttrycka sitt hat och förakt mot kvinnor som vågar gå emot den stenhårda hårnormen? Det gör mig ledsen att attityden är att kvinnor absolut inte får ha hår annat än på huvudet.

   Svara
   1. Secretessa

    Ja, just att det sitter så stenhårt. Senast idag diskuterade jag med ungdomar i 13-årsåldern och det var helt självklart för de flesta av dem att tjejer ska ha rakade ben. Annars är det äckligt. Men att killar hade håriga ben hade de ens inte tänkt på. Det var ju naturligt. Så himla sjukt att det här fortsätter.

    Svara

Skriv en kommentar!