Varför har du svarat som du har gjort?

Hej läsare! Det här inlägget är riktat till dig som har röstat i vår omröstning till höger. När jag skriver detta är det 17 människor som har röstat för att de vill, men av någon anledning inte kan leva utanför monogaminormen. Det är även två människor som svarat att deras partner vill det, men de själva är inte okej med detta. Det här inlägget riktar sig även till de fem människor som röstat att deras partner lever utanför mononormen och är okej med det.

Det här inlägget är för dig! Jag är oerhört nyfiken på att få höra mer om era situationer och varför det är som det är. Är du en av de 24 människorna som röstat på nåt av detta alternativ? Skriv en kommentar nedan och berätta om din situation, dina tankar och varför du valde det alternativ du gjorde! Om du är för blyg för att skriva en kommentar kan du skicka ett mail istället, men jag lovar – vi är alla snälla här och alla är anonyma.

Snälla, skriv!

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Varför har du svarat som du har gjort?

 1. Amanda

  Jag lever tillsammans med min partner sedan 2 år tillbaka och där har vi båda valt att vara monogama men samtidig så får jag lov att ibland sväva u till min bekväma del som är mer poly. Dock så gör aj inge sexuell i verkligheten utan kär mer på chatt och liknande vilket funkar bra för oss. Så jag röstade på att jag vill/kan inte och ser inte det som något negativt för tillfället 🙂

  Tack för en härlig blogg med massor av bra tankar och bilder!

  Svara
 2. Secretessa

  Jag svarade jag vill men kan inte. Det stämmer väl inte riktigt för jag skulle kunna. Min partner och jag brukar träffa andra och ha sex ibland, tillsammans. Nu var det ganska länge sedan vilket till stor del beror på att jag tycker det är jobbigt att leta upp några att ha sex med – att vara ett par som vill ha sex med andra som en del i sina egna sexlekar kräver ganska mycket i förberedelser. Vi vill ha kvalitet och få ut vissa saker av sexet.
  Jag själv vill ha sex mycket oftare än vad min partner vill. Därför skulle det funka bra för mig om jag kunde ha sex lite nu och då med olika människor och inte var ”begränsad” till min relation. Jag tror inte att min partner nödvändigtvis skulle motsätta sig det men det skulle kräva ganska mycket diskussioner och säkert en del regler och jag orkar helt enkelt inte det. Så istället så nöjer jag mig och det funkar rätt bra det med.

  Svara
 3. Jan Borgström

  Normen att inte såra, är med all rätt, så stark att det ser ut att styra livet,också i dess mindre krokar.

  Svara

Skriv en kommentar!