Tredje könet och associerade dumheter

(Detta inlägg är delvis skrivet i affekt och är därför upprört. Caveat lector.)

Jag förundras om och om igen över alla dessa människor som verkar ha huvudet fyllt med dumheter. Tyskland har officiellt infört ett tredje juridiskt kön för de som varken identifierar sig som män eller kvinnor utan nånstans mittemellan. Detta är inte dumhet tycker jag, tvärtom anser jag att det är positivt att människor som inte identifierar sig eller trivs inuti cis-normen får identifiera sig som nånting annat även via officiella metoder.

Nej, dumheterna jag tänker på är dessa evinnerliga dumheter som hela tiden utspråkas. Motståndarna bakom tredje kön, ord som ”hen”, RFSU som utbildar i skolan och liknande idiotier. Jag förstår mig verkligen inte på dessa människor. Dessa rädda, småsinta, konservativa människorna. Hur orkar de leva sina liv när de bara ser hot utanför dörren? Människor som skriker i vild panik över diverse saker och hävdar en massa stendumt nonsens ala Annelie Enochsson men som benhårt vägrar att undersöka hur saker ligger till utan bara reflexmässigt viftar med armarna och skriker.

Som t.ex. hur en del idioter skriker över att Tyskland nu är på väg ner i avgrunden. Samma människor som skriker att bara för att vi börjat fundera på saker som genusmedvetande och ”hen” vill avskaffa koncept som män och kvinnor. Är ni helt från vettet? Okej, jag vet att ni aldrig skulle läsa den här bloggen, men alltså, vad är det för fel i era huvuden? De som inte identifierar sig som cis-kön säger ju själva att de är ointresserade av att ta bort andra rätten att identifiera sig som män eller kvinnor. Ändå piper dessa svagsinnade individer om hur faaaaarligt det är att tillåta sånt här. Vi har människor med bristande hjärnkapacitet som t.ex. frk Löwengrip som helt oförstående kring sin egen bristande mentala kapacitet klampar runt och raljerar sina dumheter till höger och vänster.

Det är väl kanske det som är sorgligast med dessa korkade människor. De förstår inte själv att de är korkade, dumma, fobiska och bakåtsträvande individer som håller hårt i ett samhälle som faktiskt förtrycker många människor. Tragiskt, verkligen.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Tredje könet och associerade dumheter

Skriv en kommentar!