Att flirta med kvinnor

Jag mötte för något år sedan en av dessa sällsynta underbara människorna som får tiden att stanna. Det händer för mig endast med kvinnor, kanske just för att tillfällena är mycket lätträknande. Det är endast fyra kvinnor som det hänt med.

Det var hon jag var kär i under tonåren. Den förälskelse jag tryckte undan och inte insåg att det var en förälskelse förrän i trettio års åldern.

Det är Indra. Mitt fantastiska älsklingsex som får mig att le i det mörkaste mörker och lovar mig gratis te om jag blir utfattig. Hon som får mig att orka ett steg till, ett steg till, ända tills jag faktiskt når dit jag vill.

Det är en tredje kvinna jag fortfarande söker mod att förklara hur hennes närvaro förändrar rummet, tiden, livet för mig när hon är nära. Hur jag bara vill krypa in i hennes famn och stanna där. När hon behövt stöd har jag ibland velat släppa allt, men så vågar jag inte för jag vill inte vara påträngande och jobbig. För krasst sett, jag skulle vara som en sprallig vettlös hundvalp om jag fick vara i hennes närhet och hur söta såna än är, så är det ett sjå ta hand om hundvalpar – även mänskliga sådana. En gång har jag sovit bredvid henne och jag blir fortfarande yr av minnet av hennes doft.

Så för ett år sen mötte jag hon, den fjärde kvinnan, som jag drömmer om ibland. Fåniga små drömmar, en om hur vi kysste varandra och hon smakade havssalt. Fast sen skulle hon tvätta så vi var tvungna att avbryta. Och ändå, jag blir varmrosig om kinderna när jag tänker på drömmen. För där fick jag kyssa henne.

Nyligen hördes vi av efter en tids ”mycket på varsitt håll” och jag svävade ut på Twitter i glädjetjut över det lilla lilla att hon vill sända mig ett meddelande. Så nu har vi pratat lite på nätet.

Det är dock så svårt att flirta med kvinnor för mig, för om det här var en vanlig man (en cis-man) så skulle jag slängt in något flirtigt och sett om han hängde på. Jag är riktigt bra på nätflirtning och hyfsat bra på flirta med främmande män öga mot öga. Jag har insett att om jag tar någon cis-mans hand så kommer det tolkas som en flirt.

Om jag möter en man gör jag det enkelt. Lite krasst sagt, jag kan alltid gå över till att hångla och suga kuk. Två saker jag vet att jag gör bra och även om jag inte hade det så är cis-män löjligt förtjusta i att bli uppmärksammade (förlåt men ni är ju det!).

Till saken hör att jag sällan flirtar med människor jag känner sedan tidigare oavsett kön. Jag är bäst på att flirta när jag gör det med främlingar.

Med de unika kvinnorna blir jag stum. Jag börjar tänka att de inte är intresserade av andra kvinnor, att jag är oerfaren, att jag inte har så mycket att ge. Att som kvinna röra en annan kvinna ses som vänskapligt och inte kåt hudsökande. Jag vet inte fraserna, jag vet inte hur ögonkasten ska gå. Ibland, ibland tror jag att jag finner en del av koden, som i går på ett seminarium där jag tror att jag skulle kunnat flirta om hon jag tittade på hade varit en av de jag längtar efter. Vi fick båda det där glittret i ögonen.

Klumpsnusk säger att jag låter som en dålig högstadieroman. Indra klappar lite på mig (kanske väntar in att jag är mogen sluta vara tonåring i den här frågan). Niva undrar varför jag gör det så svårt.

Ibland önskar jag att det kom en kvinna och svepte bort fötterna på mig. Bara ledde mig i handen och förförde mig. Finns du där ute?

http://kimchicuddles.com/post/61756614981/girl-crush

(Källa:Girl Crush, Kimchicuddles)

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!