Ännu en födelsedag

Utan att jag kom ihåg det fyllde den här bloggen år häromdagen. Den gjorde det i fredags, för att vara exakt. Bloggen fyllde sju år, och om den varit människa hade det varit dags att börja grundskolan snart. Jisses, vad tiden har gått.

Jag förundras över allt som hänt såväl inuti den här bloggen som ett direkt resultat av den. Jag har fått kontakt med massor av härliga människor, inlett relationer med några, samtalat och pratat om lust, kärlek, sex och glädje. Jag har fått skriva, tänka, utvecklas. Utvecklas, det har jag gjort! När jag tittar i backspegeln har jag utvecklats enormt och gjort saker jag aldrig trodde var möjligt att jag skulle kunna tänka mig att göra – än mindre faktiskt göra dem, ändra mitt liv, mitt synsätt. Idag är jag en varmare, tryggare, öppnare människa än jag var när jag började skriva här.

Allt detta är jag glad och tacksam för, och jag är glad och tacksam för tiden som Sheila skrev med mig, glad och tacksam att min älskade, underbara, sexiga Blanka nu delar bloggen med mig.

Tack också till läsarna som fortsätter läsa. Ni är också en del av den här bloggen – den hade kanske kunnat existera även om ingen nånsin läste den men att den blir läst är en trevlig bonus.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Ännu en födelsedag

Skriv en kommentar!