Tidigt onanimaterial

Sinner skriver om sitt första onanimaterial. Jag minns inte vilket som var mitt första, men jag minns ett av de första.

Det var en sommar när jag var 13 eller 14. Min kära mamma hade gett mig en trave böcker. På den tiden var jag en gigantisk bokslukare, hade varit det ända sedan jag lärde mig läsa. Jag läste allt jag kom över, stort som smått. Mina föräldrar uppskattade givetvis detta, litteraturvurmare som de är och de uppmuntrade mig att läsa på alla sätt och vis. De var på inget sätt litteratursnobbar heller utan tyckte det var bra att jag fick en uppskattning och förståelse för alla former av böcker och läsning – även sådan som inte anses fin.

Där i de tidiga tonåren var jag inne i en period då jag gillade hårdkokta deckare. Ni vet, Ed McBain och liknande. På nåt vänster hade min kära mamma kommit över en stor trave med riktigt billiga gamla kioskdeckare från en vän. Det här var typen av deckare som ofta skrevs under pseudonym och kvalitén på innehållet var milt sagt diskutabelt. Idag är det här en utdöende litteraturform även om man ibland kan hitta vältummade exemplar på t.ex. Myrornas. Hur som helst, hon skänkte dessa böcker vidare till mig med en skämtsam uppmaning att läsa dem eftersom även skräp kan vara underhållande.

Sagt och gjort, jag plöjde igenom dem. Det var oerhört lätt läsning och en bok räckte i kanske en timme eller två. I en av böckerna fanns dock en liten bonus som jag är säker på att hon inte kände till. Jag misstänker också att det var hela meningen med att placera denna sak där, att den skulle undgå misstänksamma fruar och föräldrar.

Vad var det för något?

Jo, det var en liten porrnovell på kanske 10 sidor. Den var häftad mitt i kioskdeckaren men tryckt på rosa papper. Riktigt dåligt tryckt dessutom, med nån grov porrskiss som nåt slags omslag. Jag hittade den mitt i boken när jag höll på att läsa den. Jag minns inte vad den handlade om, men jag minns tydligt vilken eld den skapade inuti mig. Jag behöll den boken och läste den hemliga porrnovellen om och om igen. Här och nu tror jag att det var den som på allvar la grunden för min förtjusning rörande just sexnoveller. Jag tyckte den var oerhört uppkåtande och eftersom det här var perioden då jag runkade så ofta jag kunde så blev den en favorit. Jag läste den, jag runkade, jag läste den igen, jag runkade. Jag vet inte hur många utlösningar jag totalt sprutat medan den lilla porrnovellen gjorde mig varm och suddig i huvudet.

Ah, vilken nostalgi att tänka tillbaka på detta! Jag misstänker att om jag gick igenom alla mina gamla saker som ligger i lager hemma hos mina föräldrar så ligger nog den boken där nånstans i gömmorna. Nästa gång jag är där ska jag försöka leta rätt på den. Se om den fortfarande skapar samma känslor eller om jag nu kommer att se den som vad den mest troligt verkligen är – en grov, tråkig och uselt skriven porrnovell.

Oavsett vilket, den var precis vad jag behövde där i de tidiga tonåren.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Tidigt onanimaterial

  1. herr H

    Härligt med runknostalgi 🙂 minns mina första onaniobjekt toplessklistermärken i Hobbexkatalogen som man gömde under sängen. För att inte tala om orgasmer på den tiden nära man svimma varje gång!

    Svara
  2. Secretessa

    Jag läste alla slags sexskildringar jag kunde komma över under tonåren. Underbart. På en resa till Portugal hittade jag i sängbordslådan ett litet seriehäfte med sexserier i. Att texten var på portugisiska hade ingen roll. Det var en snuskig polischef som knullade på allt och alla lite hur som helst och jag var alldeles vansinnigt upphetsad över bilderna och smugglade med mig boken hem. Jag har nog den kvar någonstans.

    Svara

Skriv en kommentar!