Recension: Icicles #13

För rätt länge sen, i Januari förra året, recenserade vi Icicles nummer åtta. Den fick ett ljummet mottagande men har sedan visat sig vara uppskattad för oss båda att använda såväl vaginalt som analt. Både jag och Blanka har haft den inuti oss och Blanka har njutit av den i sin fitta också. Vi var därför lite nyfikna på Icicles övriga sortiment och Intimera skickade oss en nummer 13 att prova. Hur den är tänkt att användas är givetvis fritt för tolkning men i det här fallet är det bara jag som har använt den. Den funkar säkerligen utmärkt som nånting att gnugga inuti fittan men vi har inte testat det än utan använt den huvudsakligen som en analstav.

Nummer 13 är en smäckert formad sak och jag får ofta associationen av en delfin när jag ser den. Precis som med åttan är den här faktiskt förvånansvärt vacker i sin utformning. Det är verkligen en sak man inte kan säga om alla sexleksaker – inte ens LELOs sortiment brukar jag associera med vackert även om de är väldigt elegant utformade. Icicles nummer 13 däremot kan anses vara vacker.

Nummer 13 levereras i en rejäl och påkostad förpackning. Den ligger inuti en skumplastbädd som omges av styv kartong. Lådan har ett ”fönster” så att man kan se leksaken om man viker undan fronten. Överhuvudtaget är förpackningen också smakfullt utformad och det finns en känsla av återhållsamhet som jag uppskattar.

Själva leksaken är som synes intressant utformad. Den har en krökning och två knoppar som både fungerar som stoppar och stimulans. Jag var lite fundersam över krökningen men den visade sig vara skön att ha. Man kan rotera leksaken också och få den lite spetsiga toppen att gnugga känsliga ställen inuti kroppen, detta är säkert uppskattat inuti fittan för att hitta G-punkten. För min egen del tyckte jag den var oerhört skön men jag ska erkänna att när Blanka använde den på mig var jag rätt suddig i huvudet. Den gled in lätt och satte sig skönt inuti mig.

icicles_no_13

Som med alla glasleksaker vi testat hittils är den väldigt solid och skön att hålla i. Den känns inte alls skör och rengöringen efteråt är busenkel. Om man vill kan man stoppa den i diskmaskinen utan minsta krångel. Det finns inte minsta tillstymmelse till skarvar eller liknande utan hela leksaken är 100% slät i hårt borosilikatglas. Man kan givetvis värma den eller kyla den om man så känner.

En sak att komma ihåg med glasleksaker är alltid att de är fullständigt stenhårda. Det finns ingen form av flexibilitet och detta är viktigt att komma ihåg, speciellt vid anala lekar för att undvika skador. Ta det lugnt vid införandet och använd massor med glidmedel. Det enda egentliga minuset med den här leksaken är att som alla glasleksaker blir den oerhört halkig när den kommer i kontakt med glidmedel eller kroppsvätskor. Det är därför tur att det finns en rejäl ögla (som även agerar slutgiltig stopper) att hålla i.

Plus:
+ Känns lyxig
+ Relativt billig (369 kronor)
+ Påkostad förpackning
+ Fungerar både analt och vaginalt
+ Bra utformning
+ Vacker att se på
+ Mycket skön!
+ Lätt att hålla i tack vare ögla/stopper
+ Behövs inte mycket glidmedel för att göra den hal

Minus:
– Blir lätt hal vid kontakt med glid eller kroppsvätskor

colorkukcolorkukcolorkukcolorkukblack_cock

Tack igen till generösa Intimera som skickar dessa recensions-exemplar åt oss! Vill du köpa din egen Icicles #13 gör du det lättast hos Intimera med snabb leverans och bra priser. Som alltid, kom ihåg att ange rabattkoden ”klumpesnusk” för 10% rabatt på din order oavsett storlek. Lycka till!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!