Minnet av en känsla

För några dagar sen mindes jag en känsla. Känslan av den första gången någon annan rörde vid ens kön. Den där ovana känslan. Innan dess hade den delen av ens kropp alltid varit privat, ingen hade sett eller rört vid dig på det viset. Innan dess var det bara dina händer som utforskade din egen kropp och ditt eget kön.

Det var så ovant de första gångerna. Kvinnliga händer som utforskande smekte. Varken jag själv eller mina tidiga partners hade så bra koll. Det var nytt, främmande men spännande. Den taktila känslan av nån annans fingrar på könet, på kroppen. Osäkerheten men spänningen, förtjusningen över att någon ville vara naken och nära med en.

I takt med att man utvecklas sexuellt försvinner den där nya känslan. Den där känslan av att vara ovan, okunnig.

Jag minns den känslan. Eller ja, jag försöker minnas. Det börjar bli rätt länge sen och för varje dag som går försvinner känslan ytterligare lite i backspegeln. Ah, ett slags sexuell nostalgi.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!