Sexiga och sensuella händer

Häromhelgen när jag var hos Blanka fick jag en möjlighet att ha några timmars dejt med Kajsa. Vi satt mysigt till, tätt ihopkrupna på en tom uteservering där regnet öste ner. Tack vare ett generöst parasoll var vi skyddade från vädret men tack vare vädret var vi också skyddade från folk. Alla sprang direkt in i fiket och vi fick sitta därute i det sista sommarregnet och njuta av varandras närhet. Vi satt där, höll händer, småhånglade och mådde gott.

Kajsa anmärkte att hon älskar mina händer, att de är vackra. Mina händer är en av de kroppsdelar jag är absolut mest nöjd med och är även en av de kroppsdelar jag under hela mitt liv fått mest beröm för. Även om fingrarna börjar bli ganska krokiga försöker jag ta hand om dem. Kajsa är inte den enda som älskar mina händer, även Blanka har flera gånger sagt hur mycket hon uppskattar, älskar och tycker om mina händer.

Själv är jag väldigt förtjust i båda mina partners händer. Eftersom både Blanka och Kajsa är rätt små och nätta har de även små och nätta händer. En av mina favoritsaker med Blankas händer är att om hon knyter sin näve kan jag omsluta den med min hand. Hennes knytnäve försvinner in i min, skyddas av min, omsluts och kramas av min hand. Kajsa har längre fingrar vilket gör att hennes hand inte riktigt försvinner in i mina på samma sätt, men det minskar inte att jag tycker om hennes händer.

Händer är kanske en av de mest sensuella kroppsdelarna. Könsorganen är (föga förvånande) väldigt sexuella och sexiga kroppsdelar. Händerna står för det sensuella i min värld. Det är beröring, smekning. Händer kan också vara oerhört sexuella – fingrar inuti en fitta, handen som kramar en svullen kuk – men händer kan vara sensuella på ett sätt som ingen annan kroppsdel kan komma nära. Händer kan skapa lätt beröring, en mild smekning på kinden. Händer kan smiska en skinka, kan smeka en nacke. Möjligheterna är oändliga.

Jag tycker om händer med karaktär. Blankas händer skulle jag kunna känna igen i ett urval av tusental. Jag känner igen varenda liten por på hennes händer, formen på hennes naglar och linjerna i handflatan. Kajsas händer är också lätta att känna igen; mest för att de är märkta av hennes vitiligo och har ett virvlande mönster av blek hud som står i kontrast mot huden som har kvar pigmenteringen.

Mina egna händer är märkta med ärr. Det är ärr som uppstått under livet. Skärsår från vassa kanter. Ett av mina ärr kommer från en tidigare flickvän som av en olyckshändelse rispade mig med nageln när jag sträckte mig efter nånting. Det gjorde inte så ont, hon skämtade om att såret skulle vara borta på två veckor. Nu snart sex år senare är ärret fortfarande kvar och kommer mest troligt att vara kvar resten av livet. Mina händer har omkring 16 olika ärr av olika storlekar och tydlighet. De flesta är pyttesmå och syns knappt men bidrar till händernas karaktär.

Händer är för mig litegrann som resten av kvinnokroppen och idealiseringen kring densamma – om det är för perfekt upplever jag det som tråkigt. Om händerna är för fina, för perfekta, då försvinner karaktären och personligheten. Då försvinner realismen, då försvinner kontrasterna. Precis som jag inte roas av supersminkade kvinnor i tidningar roas jag inte av händer som är för fina. Om det finns någon kroppsdel som ska göra saker är det händerna och när man gör saker får man skador. Skadorna är ingenting negativt, det skapar liv och erfarenhet. Perfekta händer är dockhänder och jag gillar kvinnor, inte dockor.

För att avsluta på ett lite mer lättsamt vis, en av mina favoritkomiker sa en gång att man måste vara försiktig med vem man vinkar åt. Risken finns ju att man vinkar åt nån som kanske inte har händer och då kan det ju hända att hen tycker man är arrogant. Som att man försöker skryta.

”Kolla vad jag har! De här är användbara! Jag tror jag ska gå och plocka upp nånting!”

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Sexiga och sensuella händer

  1. Silke

    Så har jag aldrig direkt tänkt runt händerna. Trots att jag själv var väldigt förtjust i den senaste mannens händer. Det ligger väldigt mycket i det du skriver. Måstr nog ta en närnre titt på mina egna tror jag. *ler*

    Svara

Skriv en kommentar!