Bröst funkar inte så!

Jag gillar DeviantArt. Jag har varit medlem där i 12 år och jag tycker mycket om all konst som finns där. En stor mängd av de nakenbilder som jag återpublicerar här har skapats av människor på DeviantArt. Jag försöker alltid länka tillbaka till originalverket så att upphovsmänniskan får lite mer reklam. DeviantArt-bilder är inget undantag.

Med det sagt florerar det massor med skräp på DA. För varje alster som kittlar mig på något vis (oavsett om det är naket eller målat eller vad som helst) finns det kanske 100+ olika saker som verkligen är skräp. Om vi håller oss till nakna alster finns det massor av killar som vill fota sin egen kuk på diverse pseudo-konstnärliga (och ofta inte ens det) sätt. Eller emo-tjejer som tar enormt krystade porträtt av sig själva med sin kameramobil. Människor med lite suddiga ambitioner men tyvärr inte kunskapen, utrustningen eller talangen.

En subkultur på DA är de killar som sitter med olika 3D-program och prånglar ut plastiga nakenbrudar på löpande band. Det är uppenbarligen killar och de har med största sannolikhet aldrig kommit i kontakt med en livs levande kvinna eftersom alla modeller de skapar ser ut som nåt som skulle få en Barbie-docka att verka normal. Jättestora bröst, getingsmal midja, animé-ögon och helt absurda poseringar. Visst, jag kan förstå att det säkert ligger nån timme eller mer av arbete bakom de här bilderna, men de är galet tråkiga och tyvärr förstärker de bara absurda skönhetsideal för kvinnor.

Nedan är ett exempel. Notera hur de överdrivet stora brösten verkar helt och hållet bryta mot tyngdlagen. Sådär funkar inte riktiga bröst, sorry!

gun_girl_returns_by_art_spot-d6lhvwb
(Källa: ”Gun Girl Returns”)

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Bröst funkar inte så!

  1. Molly

    Haha, jag kunde bara fnissa när jag såg bilden längst ned. Men visst e de kasst också.

    Svara

Skriv en kommentar!