Amatörbild: Bröstvårtan och kuken

Vi fick ett mail från ”F” som skriver:

Hejsan!
Precis som problematiken du belyst tidigare besväras jag själv av de ofta vulgära och till synes ogenomtänkta fotografier på kön som finns på diverse forum som på ett eller annat sätt rör sex. Jag finner inte dessa bilder intressanta när det inte känns som att det finns en tanke bakom (utom möjligtvis de kuk-bilder som är tagna ur en ”smart” vinkel i syfte att få könet att se så stort ut som möjligt). Jag själv uppskattar foto som använder skugga och dimning för att på ett eller annat sätt dölja eller framhäva kön. Grundläggande fototeknik, kort och gott, små knep som jag tycker gör en bild mycket mer spännande än en icke-subtil (och ganska vulgär) erigerad penis fotad snett underifrån.

Keep up the good work!
//F

Tack för berömmet och kul att du läser vår blogg, tankarna kring kukbilder samt delar med dig av dig själv. Sånt uppskattas! 🙂

Photo_2013-09-08_16_30_24

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Amatörbild: Bröstvårtan och kuken

Skriv en kommentar!