Tips för dig som vill fota kuken

På sistone har det kommit in ganska många bilder på kukar via vårt fina mailformulär. Vi tycker det är roligt att ni använder det och hoppas att även fler tjejer och par skickar in roliga bilder. Vi har inte heller några egentliga problem med att killar skickar in bilder på sina kukar, men ingen av de bilderna som kommit in har vi ansett duga för publicering. Kom ihåg, det här är en blogg som skrivs av människor med sinne för estetik och erotik. Bara för att du kan knäppa en bild på korven med din mobil betyder inte att vi kommer att automatiskt publicera den – speciellt inte då mängden kukar på bild som skickas in vida överstiger bilderna på fittor och/eller par.

Så, lite tips på hur du kanske kan fota din kuk:

 • Ha lite estetisk känsla. Här är några exempel på bilder innehållande kukar som faktiskt är lite kreativa.
 • Om du har en digitalkamera, använd den. Mobilkameror i all ära, men de är inte speciellt bra. Läs gärna tipsen för amatörsnusk-fotografer.
 • Se till att få med hela kuken. Ja, en del bilder har bara halva eller mindre. En kapad kukbild är inte roligt.
 • Fota i nån rolig eller mysig miljö. Att ta en kukbild när du bara ligger i sängen är inte svårt eller intressant att se på.
 • Bilder som vi kallar för påfågelsbilder kommer aldrig att publiceras. Påfågelsbilder är den typ av bild där du försöker överdriva kukens storlek med konstiga vinklar eller andra fotografiska knep.

I övrigt, försök vara kreativ. Ha gärna ett sinne för humor, det skadar aldrig att smycka kuken och använda humor. Kom dock ihåg, är det en kass bild i övrigt kan inte all humor i världen rädda den. Sist så gäller också att även om du följer dessa råd så innebär det inte heller någon garanti att din kukbild blir publicerad. Det är alltid vi som avgör huruvida vi vill publicera bilderna.

Nedan följer några exempel på dåliga kukbilder. Detta är random bilder jag sökte rätt på med Google och är INTE någon av de inskickade bilderna. Nedan är alltså exempel på hur du INTE tar en bild på din kuk:

UPPDATERING: Jag vill understryka, nedan bilder är hur du INTE ska fota din kuk! Var mer kreativ än de nedan!

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Tips för dig som vill fota kuken

 1. Johanna Sjödin

  Vilka bra exempel på tråkiga kukbilder du hade hittat. Ibland har jag fått tråkiga kukbilder av personer som jag legat med som jag vet har helt normala kukar, men hade jag bara sett bilderna hade jag antagligen inte velat se deras könsorgan live.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det var faktiskt oväntat svårt att hitta bra exempel på dåliga kukbilder. Med tanke på hur många som florerar tycker man det skulle varit en bagatell, men icket. Hittade iaf några stycken som kan fungera som exempel på hur man inte gör det.

   Svara

Skriv en kommentar!